• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

26.11.2022

10:13

BANDA IZ SRBIJE RAZBIJENA NA MALTI! Opljačkali i teško povredili Holanđanina, ONDA JE USLEDIO FILMSKI OBRT!

Vesti

BANDA IZ SRBIJE RAZBIJENA NA MALTI! Opljačkali i teško povredili Holanđanina, ONDA JE USLEDIO FILMSKI OBRT!

Podeli vest

Srpski državljani Viktor M. (39) i Vladimir P. (26), kao i Milica K. (29), koja je rodom iz Obrenovca, ali ima državljanstvo Francuske, uhapšeni su i određen im je pritvor zbog oružane pljačke državljanina Holandije na Malti

Kako prenose lokalni mediji, oružana pljačka dogodila se u jednoj kući, u koju je, kako navode, upao Viktor M., i uz pretnju pištoljem vezao Holanđanina (42) i njegovu partnerku Milicu K.

Dok ih je držao na nišanu, kako je potvrdila policija, naterao ih je da mu predaju sav novac i dragocenosti. Međutim, tokom napada, kako prenose mediji s Malte, nožem je naneo teške telesne povrede oštećenom muškarcu.

Holanđanin završio u bolnici, usledio filmski obrt

- Holanđanin je završio u bolnici zbog teških povreda, a u bolnici je završila i žena jer je, kako je navela, doživela veliki šok. Policija je samo nekoliko minuta kasnije uhapsila lopova - preneli su mediji posle pljačke, koja se dogodila u sredu.

Međutim, usledio je filmski obrt pošto je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske, odnosno Milici K.  za koju se sumnja da je tipovala svog partnera. Inače, tokom pljačke, iz koje su lopovi odneli plen od oko 2.300 evra, i ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

- Istraga je pokazala da je žena koja je živela u stanu s Holanđaninom zapravo saučesnik i da je sa dvojicom osumnjičenih muškaraca imala dogovor da opljačkaju njenog partnera, koji je tokom drame u stanu teško ranjen nožem - naveli su istražitelji.

Foto: AP/Jonathan Borg

 
Milica tipovala verenika

Osim za učešće u pljački svog partnera, Milica K. se sumnjiči i za lažnu prijavu policiji, kao i za skrivanje dokaza.

Njen saučesnik Viktor M., kom je najverovatnije prethodno dala instrukcije o tome kako da uđe u stan u kome živi sa verenikom, ali i gde da traži dragocenosti, uhapšen je ubrzo posle pljačke.

Izjavili da nisu krivi, Milica plakala

Viktoru M., Vladimiru P. i Milici K., kako navode mediji sa Malte, određen je pritvor. - Svi su negirali krivicu, ali njihovi branioci nisu tražili da im bude određena kaucija i oni ostaju u pritvoru - navode oni. Mediji sa Malte prenose i da je osumnjičena Milica K. plakala dok su je policajci sprovodili u sud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija