• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2022

12:00

DILER DROGE GLUMIO ŽRTVU POLICIJSKOG ZLOSTAVLJANJA! U gepeku automobila Stefana Miletića pronađeno 35 KILOGRAMA MARIHUANE!

Printscreen

Vesti

DILER DROGE GLUMIO ŽRTVU POLICIJSKOG ZLOSTAVLJANJA! U gepeku automobila Stefana Miletića pronađeno 35 KILOGRAMA MARIHUANE!

Podeli vest

Policija je u Inđiji zaustavila automobil kojim je upravljao osumnjičeni S. M. i u gepeku pronašla dva džaka sa 70 paketa, u kojima se nalazilo oko 35 kilograma marihuane

Kako Informer saznaje radi se o Stefanu Miletiću koji je 2021. godine osuđen za krivično delo Uvreda na novčanu kaznu u iznosu od 40.000 dinara, i aprila 2021. godine za krivično delo Ugrožavanje sigurnosti, na kaznu zatvora u trajanju od 3 meseca, uslovno na godinu dana.

Operativni podaci ukazuju da je aktivno uključen u transport narkotika, odnosno dopremanje droge na područje centralne Srbije i njihovu neposrednu distribuciju. 

Glumio žrtvu policijske torture

Uvidom u sredstva javnog informisanja, ustanovljeno je  da je tokom 2020. godine Beogradski centar za ljudska prava podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv policijskih službenika koji su 8. jula 2020. godine učestvovali, kako naglašavaju, u zlostavljanju Stefana Miletića. On je, ističu, brutalno pretučen na Terazijama tokom protesta održanog 8. jula 2020.

Centar je takođe podneo inicijativu Zaštitniku građana za pokretanje postupka kontrole rada MUP-a, a Stefanu Miletiću obezbedio pregled lekara specijaliste sudske medicine čiji izveštaj će biti dostavljen Tužilaštvu i Zaštitniku građana.

Tim povodom, Miletic je 12.07.2020. godine, za YouTube kanal Beogradskog centra za ljudska prava dao izjavu o navodnom policijskom zlostavljanju da je bio kod hotela Moskva te da je hteo da krene ka Skupštini, ali "kordon to nije dozvolio".

Na ime lažnog prebivališta oštetio MUP za 800.000 dinara

Portal Direktno je u julu 2020. godine objavio izjavu u kojoj Miletić ističe da je pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, ali da će dati otkaz. 

Nakon toga je objavljeno da Miletić radi kao vozač u Vatrogasno-spasilačkom odeljenju i da je Sektor unutrašnje kontrole protiv njega podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je lažirao prebivalište i na ime putnih troskova od MUP-a uzeo oko 800.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija