• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

30.11.2022

11:17

ISPOVEST PRETUČENOG MLADOŽENJE: Idem na svadbu, a strah me je dal ću sa slomljenom vilicom IZDRŽATI DO KRAJA

printscreen

Vesti

ISPOVEST PRETUČENOG MLADOŽENJE: Idem na svadbu, a strah me je dal ću sa slomljenom vilicom IZDRŽATI DO KRAJA

Podeli vest

Psovao me je, video sam da je spreman da me napadne, pogledao sam taksi vozilo koje je u tom trenutku prolazio a on mi je tada rekao: Ne gledaj u taksi, neće ništa da te spasi“ – opisuje S.Ž. događaje koje su prethodile napadu.

- Tužan sam i žao mi je što sam ove dane, koji su trebali da mi budu najsrećniji u životu, proveo u bolničkoj postelji. Strepim kako će proteći sutrašnji dan, da li ću moći da izdržim do kraja ili ću zbog bolova morati da napustim svadbeno veselje.

Najviše mi je krivo što ne mogu da pomognem svojoj verenici koja je u drugom stanju a mora da se pobrine da sve protekne kako treba. Još ne mogu da poverujem da mi se ovo desilo bez ikakvog povoda, da sam brutalno pretučen i to ispred svoje kuće – kaže dvadesetdevetogodišnji Nišlija S.Ž.  kojeg je 22. novembra napao momak njegove komšinice i to samo zato što je u prolazu pozdravio. Nesrećnom Nišliji je tom prilikom slomljena vilica zbog čega je operisan ali je odlučio da uprkos bolovima ne dozvoli da mu ovaj događaj pokvari planove da se sutra oženi.

Napadač urlao: Ja sam Mikša Durlanac

- Te večeri sam krenuo do dragstora da kupim neke namirnice kada sam primetio svoju komšinicu koja je stajala sa nekim mladićem.  Ona mi se prva javila dok sam prolazio kraj njih rečima „Ćao“. Otpozdravio sam joj na isti način kada sam čuo kako joj taj momak govori : Šta bre ćao? Ona mu se pravdala, objašnjavala mu je da sam joj komšija ali je on nastavio da negoduje. Sve mi je to bilo čudno, kazao sam mu da sam je samo pozdravio ali me je on onda pozvao da mu priđem i pružio mi ruku. Pozdravio sam se sa njim što je on iskoristio da me zgrabi za ruku i dok me je čvrsto držao  obratio rečima : Znaš li ti  ko sam ja, jel radiš za nekog, ja sam Mikša Durlanac! Psovao me je, video sam da je spreman da me napadne, pogledao sam taksi vozilo koje je u tom trenutku prolazio a on mi je tada rekao: Ne gledaj u taksi, neće ništa da te spasi“ – opisuje S.Ž. događaje koje su prethodile napadu.

Foto: D.K.

Mesto napada

Objašnjava da je pokušao da smiri situaciju ali da se uzalud trudio.

- Molio sam ga da me pusti, objašnjavao da sam samo krenuo da verenici kupim večeru ali je on bio sve agresivniji. U jednom trenutku me je pesnicom udario u levu stranu brade i oborio me na zemlju a onda  me nogom šutnuo u predelu leve slepoočnice i uveta. Zatim je kazao: Briši kući da te ne vidim! Bio sam u šoku, vratio sam se kući, otišao sam sa svojim kod roditelja te komšinice da im kažemo šta mi se desilo a zatim smo obavestili policiju. U bolnici mi je konstatovana teška povreda, operisan sam, još ne mogu da poverujem da mi se to desilo i to baš sada kada treba da se oženim. Uprkos svemu, odlučio sam da neću dozvoliti da mi to pokvari dan koji sam toliko dugo čekao. Nadam se da će ovu ružnu uspomenu potisnuti lepe stvari koje će se dogoditi sutra – zaključio je svoju ispovest nesrećni mladoženja.

Niška Policijska uprava saopštila je da je napadač identifikovan, da se radi o osamnaestogodišnjaku protiv koga je podneta krivična prijava za tešku telesnu povredu u redovnom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Vučićev kartel

pre 1 godinu

Policija čuva Rošavog i Vučićev kartel, nema vremena za obične ljude...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59