• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2022

14:27 >> 14:29

IMALI VIŠE OD KILOGRAM KOKAINA! Podignuta optužnica protiv dilera i njihovih kupaca u Beogradu PRETI IM VIŠEGODIŠNJA KAZNA ZATVORA

Printscreen MUP Srbije

Vesti

IMALI VIŠE OD KILOGRAM KOKAINA! Podignuta optužnica protiv dilera i njihovih kupaca u Beogradu PRETI IM VIŠEGODIŠNJA KAZNA ZATVORA

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Srećka P, Bojana Š. i Saše M. osumnjičenih za preprodaju kokaina i marihuane u Beogradu, kao i protiv dvoje njihovih kupaca

Srećko P., Bojan Š. i Saša M. terete se za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga izvršeno u grupi, za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

B.K. i L.S. za krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga, za ličnu upotrebu, za koje im preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Foto: Printscreen

Ilustracija

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, a tužilaštvo je predložilo sudu i da Srećku P, Bojanu Š. i Saši M. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su Srećko P, Bojan Š. i Saša M. delovali kao grupa u kojoj su imali definisane uloge i razvijenu strukturu.

Distribuciju narkotika je, kako se sumnja, organizovao Srećko P.

Narkotike su držali u iznajmljenim stanovima, na različitim adresama u centru Beograda, odakle su vozilima dostavljali i prodavali drogu krajnjim korisnicima.
Uhapšeni su 2. avgusta ovde godine nakon obavljene kupoprodaje i pretresa više stanova.

Od njih je zaplenjeno ukupno 426,59 grama marihuane i 1.5 kilograma kokaina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Razlika

pre 1 godinu

"... terete se za krivično delo "Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga"...". Za razliku od nekih drugih, koji su ovlašćeni, da se bave ovim poslom, a znamo svi, ko je to.

PALA JOŠ JEDNA NARKO GRUPA MEĐU UHAPŠENIMA I SRBI! Velika akcija hapšenja dilera u Nemačkoj, ZAPLENJENA DROGA, NOVAC , SKUPA KOLA..
Hronika

PALA JOŠ JEDNA NARKO GRUPA MEĐU UHAPŠENIMA I SRBI! Velika akcija hapšenja dilera u Nemačkoj, ZAPLENJENA DROGA, NOVAC , SKUPA KOLA..

Deset soba uhapšeno je u Nemačkoj, zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi prodajom kokaina, među njima su Srbi, Nemc,i državljani Maroka ali i Pakistana. U akciji hapšenja učestvovalo je više policajaca, pretreseno je na desetine objekta tom prilikom zaplenjeno je dosta novca , telefoni ali i pet skupih automobila

01.12.2022

09:34

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija