• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.12.2022

13:09

DETALJI POKUŠAJA SAMOUBISTVA TINEJDŽERKE! Pomešala asepsol i sredstvo za čišćenje, A OVO BI MOŽDA MOGAO DA BUDE MOTIV

Pixabay

Vesti

DETALJI POKUŠAJA SAMOUBISTVA TINEJDŽERKE! Pomešala asepsol i sredstvo za čišćenje, A OVO BI MOŽDA MOGAO DA BUDE MOTIV

Podeli vest

Tinejdžerka (16) pokušala je samoubistvu u toaletu Srednje škole koju pohađa, kada je popila mešavinu asepsola i sredstva za čišćenje koje je donela od kuće

Kako nezvanično saznajemo devojku su ulošem stanju i slabo komunikativnu pronašle drugarice, koje su primetile da je dugo nema iz toaleta. 

- Pozvali su Hitnu pomoć koja je po dolasku odmah obavestila policiju. Devojka je prevezena na VMA na odeljenje za toksikologiju - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

 

Policija je obavila razgovor sa njoj bliskim ljudima. 

- Pretpostvalja se da bi motiv ovog jezivog čina mogli da budu loši porodični odnosi. Srećom ona je sada u svesvnom i stabilnom stanju - rekao je naš sagovornik. 

КOLIКO GOD SE OSEĆALI USAMLJENO, IMAJTE NA UMU DA POMOĆI IMA!


Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva je projekat Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Кlinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Svim zainteresovanim građanima (osobama u krizi, njihovim porodicama, prijateljima, kolegama i okolini) naš multidisciplinarni tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja dostupan je svima kojima je pomoć potrebna 24 časa dnevno. 

0800/309-309 opcija 1 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija