• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Lj. S.

14.12.2022

19:37

POKOŠENO DETE NA PEŠAČKOM, VOZAČ "GOLFA" SE PREKASNO ZAUSTAVIO! Dijagnostika povreda u toku

Printskrin/Youtube/Fox32 Chicago

Vesti

POKOŠENO DETE NA PEŠAČKOM, VOZAČ "GOLFA" SE PREKASNO ZAUSTAVIO! Dijagnostika povreda u toku

Podeli vest

Oko 18.30 časova u prokupačkoj ulici Ratka Pavlovića povređeno je dete. Na njega je, dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu, naletelo vozilo marke „golf“

Muškarac, nakon što ga je udario, zaustavio vozilo i sačekao policiju. Prema prvim informacijama, dete je svesno i po svoj prilici nema teže povrede.

Intervenisala je ekipa Hitne pomoći koja je dete odvezla do prokupačke bolnice „Dr Aleksa Savić“, gde je dijagnostika povreda u toku.

Uviđaj lica mesta je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija