• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

11.01.2023

23:10

"ZAŠTO JE SVI NAPADAJU!?" Komšija brani majku iz Kragujevca koja je ostavila bebu u kolicima, ovako je PRAVDA

printscreen

Vesti

"ZAŠTO JE SVI NAPADAJU!?" Komšija brani majku iz Kragujevca koja je ostavila bebu u kolicima, ovako je PRAVDA

Podeli vest

Slučaj majke koja je ostavila bebu u kolicima na ulici u Kragujevcu podigao je sprsku javnost na noge. Međutim, među brojnim osobama javila se i jedan koja je branila ovakav potez - to je njen komšija, koji je revoltiran napadima, rešio da im odgovori

Ovaj čovek živi u zgradi u kojoj je stanovala i majka sa detetom i zaista je jedini koji danas nije imao ružne reči za nju. Naprotiv.

- Besan sam, ljut, razočaran. Nije majka kriva. Zašto je svi napadaju? Govore "koja majka bi ostavila dete"... Ko zna kakva ju je muka naterala. Sramota je šta joj rade - izričit je ovaj čovek.

On dodaje da tu živi i otac, ali da ga ne poznaju.

Podsetimo, bebu je našao i spasio slučajni prolaznik, Miloš Sečivanović. Ovaj Čačanin koji studira u Kragujevcu nije ni slutio da će tokom šetnje naići na napušteno dete u kolicima, staro samo godinu dana, koje je ostavila majka.

Nakon što je identifikovana i uhapšena majka, oglasio se i Miloš gde nam je ispričao šta se sve desilo u noći između 9. i 10. januara.

- Vraćao sam se iz teretane, i kod ulaza u zgradu, i pored ulice videli smo kolica. Moja sestra je bila sa mnom, nisam bio sam. Videli smo da nema nikoga, a onda smo prišli kolicima, pomislili smo i da su prazna. Kad smo se približili videli smo ručice kako se pomeraju - priča Miloš.

Uplašeni za dete, pozvali su pomoć.

- Uplašili smo se jer ne znamo šta se dešava, malo dete, noć, kolica i ne znam šta da kažem. Pozvali smo policiju i hitnu i ostali pored deteta dok oni nisu došli i odvezli je u bolnicu - ispričao je Miloš.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija