• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2023

13:14

SRCEPARAJUĆIM PORUKAMA "PRAO" SE OD ZLOČINA?! Osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić, Jetmir se KLEO DA SU BILI KAO BRAT I SESTRA?!

printscreen

Vesti

SRCEPARAJUĆIM PORUKAMA "PRAO" SE OD ZLOČINA?! Osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić, Jetmir se KLEO DA SU BILI KAO BRAT I SESTRA?!

Podeli vest

Državljanin Crne Gore, Albanac Jetmir G., koji je zvanično osumnjičen za ubistvo studentkinje Ivanu Krivokapić (26), u stanu na Zvezdari

Jetmir je dan pre ubistva sačekao Ivanu u kafiću u kojem je radila, odakle su otišli zajedno, a kobnog dana je navodno dopratio do kuće, pisali su mediji. Takođe njegova DNK pronađena je u njenom stanu, a za njim je raspisana poternica kako bi se razjasnile sve okolnosti Ivaninog ubistva.

On potiče iz čuvene stočarske porodice sa Prokletija, o kojoj su pisali crnogorski mediji.

- Po gostoprimstvu nadaleko čuvenu porodicu G., koja se bavi stočarstvom u samom podnožju Prokletija - počinje članak iz 2019. godine u jednom crnogorskom listu.

Foto: printscreen

 

Jetmirov otac, tom prilikom je ispričao da se njegova porodica tradicionalno bavi stočarstvom, a ugošćavali su i turiste.

Jetmir G. je u toj reportaži opisan kao najmlađi od trojice sinova i najmlađi vodič u Nacionalnom parku Prokletije, ali i šire.

- Imam i svoju fb stranicu gde se javljaju turisti za obilazak mnogih poznatih i velikih vrhova Prokletija. Govorim engleski jezik i kad sam počeo da najviše sam radio sa turistima iz Beograda, odnosno iz cele Srbije, oni su inače najzahvalniji gosti - naveo je tada, između ostalog, Jetmir.

On je, podsetimo, za medije naveo da je Ivanu upoznao na Prokletijama i da su oboje voleli zimu.

Foto: printscreen

 

Pažnju na sebe medijima je skrenuo zajedničkim fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, a na kojima se opraštao od nje, a potom je i davao izjave za medije u kojima je, između ostalog, naveo da su Ivana i on bili kao brat i sestra i da "nema snage da živi".

Foto: printscreen facebook

 

Jedna od fotografija koju je objavio je sa planinarenja, u snegu, na kojoj je pisao kako su se upoznali.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je on.

Obrisao sve objave sa Fejsbuka

Međutim, Jetmir je sa Fejsbuka obrisao objave u kojima se opraštao od Ivane, dok ona na Instagramu i dalje postoji.

"Nemam snage da živim"

Tih dana Jetmir je i davao izjave za više beogradskih medija.

- Nemam snage da živim. Bol je jača od mene u ovim trenucima. Mi smo bili planinski prijatelji. Ona je volela zimu - rekao je on za medije i dodao da su se Ivana i on upoznali na Prokletijama i da oboje vole zimu.

Foto: printscreen

 

Naveo je da je odnos između Ivane i njega bio je kao između brata i sestre.

- Možete da zamislite kolika je moja bol - rekao je.

Drugi medij koji je objavio razgovor sa njim nazvao je sumnjivom njegovu izjavu da su slike na kojima je sa Ivanom pored novogdišne jelke, a na kojima su u džemperima, nastale pre četiri meseca, odnosno u avgustu.

Njima je Jetmir kazao da su se Ivana i on "čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali" i da je ona imala problem sa spavanjem.

Foto: printscreen

 
Dopratio je do stana i ubio?!

Utvrđeno je da su dan pre ubistva sačekao da završi smenu u kafiću u kojem je radila, nakon čega su odatle otišli zajedno, a da je kobnog dana Ivanu dopratio do stana gde ju je, kako se sumnja, ubio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mesa

pre 1 godinu

To je neki od cetnika ubio iz ljubomore sta je sa siptarom

ratko

pre 1 godinu

nije mi jasno zasto se govori da ju je otpratio do stana i ubio kako se PREDPOSTAVLJA ,ZASTO SE DONOSE ZAKLJUCI PRE NEGO SE UTVRDI ,PO MENI JE SULUDO RECI ,DAJTE NEKA SE PRVO UTVRDI PA ONDA OKRIVLJUJETE JER INACE NEKADA LJUDI IZVRSE SAMOUBISTVO A ONDA SE UTVRDI DA NIJE KRIV . I ZATO SE KAZE NIJE KRIV DOK SE SUPROTNO NE UTVRDI. DOKLE CETE BVI NOVINARI DA BUDETE OVAKVI BEZ MORALA I ETIKE

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija