• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna/Tanjug/Avaz

16.01.2023

07:18

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU NAPALI RODITELJE I MALE FUDBALERE U SARAJEVU! Otkrivena imena svih napadača

printscreen/Dnevni avaz

Vesti

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU NAPALI RODITELJE I MALE FUDBALERE U SARAJEVU! Otkrivena imena svih napadača

Podeli vest

Svih 10 lica uhapšenih zbog napada na roditelje dece iz Srbije, koja su učestvovala na međunarodnom fudbalskom turniru u Sarajevu, predato je u dalju nadležnost tužilaštva Kantona Sarajevo

Iz kantonalnog MUP-a ranije je saopšteno da se ta lica sumnjiče da su počinila krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni su prošli kriminalističku obradu u Policijskoj upravi Ilidža, nakon čega su, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, predati u dalju nadležnost tužilaštvu Kantona Sarajevo.

U Tužilaštvo KS je predato deseto osoba osumnjičenih za napada na grupu roditelja iz Beograda na Ilidži.

Kako saznaje "Avaz" iz izvora bliskih Tužilaštvu KS uhapšeni su:  Baltić Eldar, Tahirović Aldin, Demir Haris, Hodžić Ensar, Omeragić Belmin, Hadžić Armin, Bešić Eldar, Hasanović Benjamin, Podrug Mersid i Kukić Sedin.

Svi uhapšeni su iz Sarajeva i starosti su od 20 do 28 godina. Jedna osoba iz Beograda povređena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je u subotu uveče napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera Fudbalskog kluba "Zvezdara" iz Beograda koji su učestvovali na međunarodnom turniru. Deca i roditelji noćas su se vratila u Beograd.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9RlH2sbVPB4&embeds_euri=https%3A%2F%2Favaz.ba%2F&feature=emb_imp_woyt

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Sinhronizacija napada na Srbe se nastavlja. Krenulo je od Kurtija kod koga uvek prvo dodju američka govna i EU smradovi, dogovor bude pa se odatle kreću da prenose na ostala balkanska pseta, muslimane, hrvate, montenegrine koji su u stvari (vanbračni šiptari) i kao šlag na tortu beogradski smradovi iz kruga dvoke takozvani drugosrbijanci odnosno po meni petokoonaši klasičan izdajnički smrad i šljam. Sve se ponavlja svaki put. Ako ovaj skot Šole misli da se mi kopčamo na ledja, možemo mi njega da zakopčamo na ledja. Vreme je da naša vlast zauzme čvršći stav i da pokaže onu mušku stvar da više ne će da se povlači nego će da napada. Naravno da se o tome verovatno radi pošto je Vučić zvao ruskog ambasadora da uvek znamo da li Rusija stoji iza izjave Putina da Srbija uvek može računati na svaku rusku podršku pa i vojnu.

Žigolo

pre 1 godinu

Znači svi do jednog su rođeni POSLE Dejtonskog sporazuma i završetka rata. Odakle mržnja? Pametnom sve jasno ... Sve ovo je samo predstava za medije i javnost u Srbiji, nikome od njih neće ništa biti niti će robijati.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija