• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2023

17:36

Jeziva prepiska osumnjičenog za ubistvo Ivane na Zvezdari! "Nisam ja kao vi Srbi da ubijam"

printscreen

Vesti

Jeziva prepiska osumnjičenog za ubistvo Ivane na Zvezdari! "Nisam ja kao vi Srbi da ubijam"

Podeli vest

Jetmir G. zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane K. na Zvezdari, za njim je raspisana i međunarodna poternica, a jedna slika ekrana sa društvene mreže Fejsbuk je šokirala sve

Nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine, a to je Jetmir G. (24) državljanin Crne Gore.

Foto: Printscreen

Po svemu sudeći, ljudi koji su besni i očajni zbog Ivaninog ubistva su mu pisali na društvenim mrežama, a jedan muškarac je objavio sliku ekrana gde se vidi dopisivanje sa Jetmirom.

Kako se vidi na slici, prepiska je jeziva, a Jetmir je govorio o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 1 godinu

Beogradani, srbi imate vi takvi u Beogradu na hiljade, sta se cudite oni proteruju i ubijaju Srbe a u isto vreme se sepure po Beogradu,Nisu, Novim Sadu... Pozdrav iz Republike Srbske.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija