• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2023

11:20

OVAJ DETALJ IZ ISTRAGE BACA NOVO SVETLO NA POTRAGU ZA ANOM VOLŠ! Saznanje o prijavi nestanka zbunilo policiju i američku javnost?!

printscreen

Vesti

OVAJ DETALJ IZ ISTRAGE BACA NOVO SVETLO NA POTRAGU ZA ANOM VOLŠ! Saznanje o prijavi nestanka zbunilo policiju i američku javnost?!

Podeli vest

Policija Kohaseta, mesta u blizini Bostona u kojem sa porodicom, mužem Brajanom i tri mala sina, živi nestala Beograđanka Ana Volš, za kojom se traga od Nove godine, objavila je novi detalj iz istrage

Hronološki sled događaja u njenom nestanku baca novo svetlo jer je policija sada i konačno utvrdila ko je prvi prijavio da je nema i odmah potom ostala u čudu jer je reč o neobičnoj pojedinosti, piše Boston25.

Policija je bez sumnje utvrdila da spisak poziva policiji svedoči da je Anin nestanak prvi prijavio njen poslodavac Tišman Spejer, a ne njen muž Brajan Volš što je začudilo ne samo policiju nego i američku javnost.

Policiju prvo zvali iz njene firme

Prema ispisu pozova policiji, poziv kojim se traži provera da li je sve u redu sa Anom Volš iz Kohaseta prvi je 4. januara uputio njen poslodavac iz agencije za nekretnine iz Vašingtona u kojoj je bila zaposlena. Pomenuti Tišman Spejer policiji se predstavio kao šef obezbeđenja te firme. Spejer je policiji rekao da je kontaktirao i njenog muža Brajana pre nego što je on policiji uopšte prijavio nestanak svoje žene.

Policija je zabeležila da je Brajan rekao da je Ana krenula na avion za Vašington i da se otad nije čuo s njom. Spejer je rekao i da su saznali, kad su Brajana zvali iz firme da pitaju je li sa Anom sve u redu, da on nije ni prijavio ženin nestanak.

U suprotnosti sa prvobitnim saznanjima

Ove najnovije informacije u surprotnosti su sa prvobitnim navodnim saznanjima da su muž Brajan i njena firma istovremeno podneli prijavu nestanka.

Foto: printscreen Twitter

Hapšenje Brajana Volša

Prošle nedelje pred sudijom advokatica Aninog muža Brajana tvrdila je da je on bio taj koji je zvao njenu firmu da pita znaju li šta je sa Anom što se međutim ispostavilo kao netačno.

Anin telefon poslednji put se oglasio 2. januara u 3.14 ujutru u Kohasetu gde se povezao s tornjem mobilne telefonije, što je manje od kilometra od kuće u kojoj je živela s porodicom. Ono od čega se strahuje jeste da je priča o odlasku u Vašington samo priča a da se dogodilo nešto sasvim drugo. Ana je poslednji put viđena 1. januara, u novogodišnjoj noći, i otad joj nema ni traga, ni glasa.

Istraga bez konkretnih odgovora

Istraga, nažalost, dosad nije dala konkretnije odgovore već samo otvorila još brojnija pitanja.

- Nikada ne možete zakasniti u slučaju kakav je ovaj jer nam nedostaje telo, rekao je masačusetski tužilac Filip Trejsi Mlađi dodavši sledeće: Javnost želi da zna sve i odmah šta se zbilo ali to je nemoguće dok se svi dokazi ne "spakuju" zajedno. Rezultati iz policijske laboratorije Masačusetska mogli bi da se čekaju i nekoliko nedelja a dosad se zna da je policija pronašla krv i krvav nož u podrumu porodične kuće u kojoj Volšovi žive, kao i testeru i tepih koji sadrži biološke dokaze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija