• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

19.01.2023

10:34

UBIO JE IVANU, A ONDA PANIČNO TRAŽIO ALIBI! Sada je jasno zašto je osumnjičeni Jetmir G. počeo da zove ljude KOJIMA SE NIKAD  NE JAVLJAO!

printscreen

Vesti

UBIO JE IVANU, A ONDA PANIČNO TRAŽIO ALIBI! Sada je jasno zašto je osumnjičeni Jetmir G. počeo da zove ljude KOJIMA SE NIKAD NE JAVLJAO!

Podeli vest

Jetmir G. osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) u stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine, pokušao je da napravi sebi alibi tako što je pisao svojim poznanicima iz Beograda, nakon zločina da se vidi sa njima

Jetmir G. je navodno pre Ivaninog ubistva u njenom stanu proveo skoro dve nedelje. Za to vreme nije se nikome javljao, niti insistirao na viđanjima. A onda, 23. decembra krenuo je redom da piše ljudima sa kojima je svojevremeno planinario i kampovao na Prokletijima, a za koje zna da su iz Beograda.

- On je redom pisao svima, insistirao da se vidi sa njima taj dan. Svi su ga odbili uz obrazloženje da imaju obaveze. Takođe, kod nekih se raspitivao da li mogu "da mu završe marihuanu" kaže izvor.

Za Jetmirom raspisana međunarodna poternica

Podsetimo, za Jetmir G. u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva studentkinje Ivane K.

Ivana K. (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore.

Foto: printscreen

Krije se na Prkoletijama?! Jetmir G.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir G. je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

- Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – navode iz Tužilaštva.

Telo nesrećne Ivane pronašla braća

Telo ubijene studentkinje Ivane K., podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom. Iz policijskih izveštaja moglo se saznati da su ispod njenih noktiju pronađeni DNK tragovi osobe sa kojom se najverovartnije borila pokušavajući da se odbrani.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija