• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

19.01.2023

15:52 >> 15:12

OVO JE RAZBOJNICA KOJA JE NOŽEM POVREDILA RADNICU! Brutalno razbojništvo na Zvezdari ŽENA IZBODENA NOŽEM (FOTO/VIDEO)

Printscreen, Informer

Vesti

OVO JE RAZBOJNICA KOJA JE NOŽEM POVREDILA RADNICU! Brutalno razbojništvo na Zvezdari ŽENA IZBODENA NOŽEM (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

A.M.M. (22) uhapšena je zbog sumnje da je na Zvezdari opljačkala radnju i tom prilikom nožem povredila vlasnicu lokala

Brzom intervencijom policije A.M.M. je uhapšena ubrzo nakon što je razbojništvo prijavljeno a kako nezvanično saznajemo ona je poznata policiji od ranije po sličnim krivičnim delima, kao i po krivičnim delima vezanim za narkotike. 

Foto: printscreen

 

Kako smo ranije izveštavali brutalno razbojništvo dogodilo se u Murmanskoj ulici na Zvezdari. 

- Na snimku, koji je u velikoj meri pomogao policiji pri identifikaciji razbojnice, vidi se kako ona ulazi i u prvom trenutku zagovara prodavačicu. Nakon nekoliko minuta, A.M.M. iz desnog džepa vadi nož i preteći valsnici radnje traži novac - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

Vidi se nož u desnoj ruci

On dodaje da je radnica odbila da da pazar i upustila se u sukob sa razbojnicom. 

- Tokom otimanja i guranja A.M.M. je zakačila nožem radnicu, koja je uspela da se otrgne i da izađe iz lokala. Uspel j ei da zaključa lokal ali to nije imalo efekta - kaže naš sagovornik a ujedno se to i vidi na snimku koji smo objavili. 

A.M.M. je nakon što je vlasnica zaključala lokal otišla do kase i pokupila sav novac. 

- Iz kase je uzela oko 63. 000 dinara. A potom je, pošto su vrata bila zaključana, razbila prozor i izašla iz lokala. Ubrzo je stigla i policija koja je pogledala snimke i nakon nekoliko sati A.M.M. je uhapšena - rekao je naš sagovornik. 

Foto: Informer

 

Kako je saopštila policija A.M.M. je u prostorijama Policijske stanice Zvezdara prepoznala napadnuta vlasnica lokala.

- Žena je prepoznala A.M.M. kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela - saopštila je policija.

Foto: printscreen

 

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija