• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.01.2023

13:09

POZNATO STANJE IZBODENOG TINEJDŽERA U NIŠU! Dotrčao sav krvav i tražio pomoć, a evo šta kažu lekari

Vesti

POZNATO STANJE IZBODENOG TINEJDŽERA U NIŠU! Dotrčao sav krvav i tražio pomoć, a evo šta kažu lekari

Podeli vest

Maloletnik star oko 15 godina koji je izboden nožem u blizini glavne autobuske stanice u Nišu smešeten je u UKC Niš lekari kažu da je njegovo stanje stabilno

Kako smo ranije izveštavali napad na tinejdžera dogodio se u subotu uveče oko 20,30 časova, u ulici koja povezuje glavnu nišku autobusku stanicu i kompleks tehničkih fakulteta.

Foto: Printscreen You Tube/NSuživo TV

 

Maloletnik je povređen, kako se sumnja u tuči u kojoj je učestvovalo više maloletnika kod OŠ „Vuk Karadžić”.

Tinejdžer je tom prilikom izboden nožem i na taj način teško povređen. 

 - Njega je neko od učesnika ubo dva puta nožem – u predelu grudnog koša i vrata. Iako teško povređen, ovaj petnaestogodišnjak sav u krvi i držeći se za vrat uspeo da dotrči do platoa i jednog od bočnih ulaza na autobusku stanicu, gde ga je primetio jedan Nišlija, koji je odmah zaustavio taksi vozilo i izboden dečak prevežen je u Zavod za hitnu pomoć, a odatle na Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju UKC Niš - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Informer

 

Kako je zvanično saopštila Informativna služba niškog UKC :  " Vitalni krvni sudovi kod povređenog nisu povređeni, i posle hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute”.

- Povređeni petnaestogodišnjak je stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan,  on je zadržan radi daljeg lečenja na Odelenju intenzivne nege ove dečije klinike - rekli su iz niškog UKC


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija