• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.01.2023

08:35

NASILNIK IZ MIRIJEVA PRETUKAO MAJKU, PA JOJ PRETIO: "Ako me prijaviš policiji, ubiću te kad izađem sa robije" ODREĐEN MU PRITVOR

Vesti

NASILNIK IZ MIRIJEVA PRETUKAO MAJKU, PA JOJ PRETIO: "Ako me prijaviš policiji, ubiću te kad izađem sa robije" ODREĐEN MU PRITVOR

Podeli vest

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je određen pritvor do 30 dana I.Đ. (40) zbog nasilja u porodici

On se sumnjiči da je u subotu oko 12 sati u stanu na Mirijevu pretukao svoju majku A.Đ. (63), a zatim je pretio ubistvom.

Kako navodi Telegraf.rs saznajemo, I.Đ. je u verbalni sukob sa majkom došao zbog toga što je prethodno maltretirao decu. Nakon toga bacio ju je na krevet i udarao rukama i nogama. U jednom trenutku joj je rekao da u slučaju "da ga prijavi policiji kad izađe iz zatvora on će je ubiti".

Foto: Printscreen Pink

 

Međutim, on je u tužilaštvu sve demantovao. Tužilac je zatražio da mu se zbog nasilja u porodici odredi pritvor do 30 dana što je i učinjeno.

Nesrećna žena je imala lake telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija