• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic.rs

06.03.2023

09:57

NAKON MASOVNE TUČE, SEO U AUTO I PREGAZIO PEŠAKA! Uhapšena trojica nasilnika u Zemunu, povređen momak prevezen u bolnicu

prinstscreen

Vesti

NAKON MASOVNE TUČE, SEO U AUTO I PREGAZIO PEŠAKA! Uhapšena trojica nasilnika u Zemunu, povređen momak prevezen u bolnicu

Podeli vest

Nakon velike tuče ispred lokala u Zemunu, jedan od aktera incidenta je ušao u automobil i pregazio čoveka kojeg je tukao, nakon čega ga je policija indetifikovala i oduzela vozilo radi forenzičkog pregleda.

Masovna tuča je izbila ispred jednog lokala u Zemunu nakon koje je akter iste seo u auto i pregazio čoveka.

Hitna pomoć je ispred kafića zatekla C.V. (31) sa povredom glave i on je prevezen u KBC Zemun sa teškim telesnim povredama.

Policija je u Ulici Pavla Vujisića pronašla "opel astru" za kojom se tragalo. Tamo su zatečena dva muškarca G.B. (33) i M.J.(33) državljanin BiH bez prijavljenog boravišta.

Protiv M.J. je podneta odmah prekršajna prijava po zakonu o strancima, a prekršajni sud je naložio da se sprovede u sud.

Daljim radom na slučaju policija je došla do saznanja da je u tuči učestvovao i A.Ć. (21) i da je on  upravljao opel astrom.

Dežurni tužilac Trećeg OJT je obavešten i naloženo je da se od osobe koja je vozila opel astru automobil privremeno oduzme kako bi se izvršio forenzički pregled.

Takođe, tužilaštvo će obaviti razgovor sa pretučenim i pregaženim momkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Odakle taj silni sadizam u klincu od od 21 godine. Ko mu je dao da vozi Opel Astru ????? Gde je "šećer" tata koji maloumnom bolesniku daje vozilo ????? Nekada davno i mi smo se tukli zbog koještarije, ali zlatno pravilo je važilo - "ne diraj ga ako je na zemlji". Ovaj ne samo da ga dire već ga kolima gazi ?????. Dali je zakonodavno telo (Parlament) razmišljalo i donelo znatno strožije zakone ???? Ako nije zašto nije ????? Dali su sudije podmitljivi i za ubistvo daju 1.5 godina zatvora ????? Koliki je mito ?????

DA SE KRIVIČNO DELO NE PONOVI! Nasilnici od sada pod dodatnim nadzorom
Hronika

DA SE KRIVIČNO DELO NE PONOVI! Nasilnici od sada pod dodatnim nadzorom

Nakon što je Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnelo optužni predlog protiv G.S. zbog krivičnog dela Nasilje u porodici i predložilo da se istom izrekne uslovna osuda sa zaštitnim nadzorom, odnosno da se okrivljeni u okviru roka proveravanja uputi u Savetovalište za brak i porodicu pod pretnjom opoziva uslovne osude, Drugi osnovni sud u Beogradu je 1. marta doneo presudu koja je nakon izricanja postala pravnosnažna, kojom je izrekao navedenu krivičnu sankciju okrivljenom.

03.03.2023

09:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija