• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.05.2023

16:44

DEVOJKA SILOVANA PA UBIJENA?! Završen uviđaj na mestu stravičnog zločina, SESTRA ZATEKLA JEZIV PRIZOR (FOTO)

Peđa Milosavljević

Vesti

DEVOJKA SILOVANA PA UBIJENA?! Završen uviđaj na mestu stravičnog zločina, SESTRA ZATEKLA JEZIV PRIZOR (FOTO)

Podeli vest

Jake policijske snage drže pod blokadom Madridsku ulicu na Zvezdari, pokušavajući da otkriju sve tragove i osumnjičene u vezi misteriozne smrti mlade devojke Anite S.

Kako je Informer već objavio, Anita S. (22) pronađena je danas mrtva u stanu zgrade u Madridskoj 20 na Zvezdari. Pošto se nije javljala na telefon, rođena sestra je krenula da proveri šta se dešava, otključla je vrata stana, ne slutivši da će u spavaćoj sobi zateći jeziv prizor.

Anita je ležala mrtva na krevetu. Sa nje je bila svučena spavaćica i donji veš, a imala je i povredu na desnoj ruci.

Šokirana viđenim, sestra je ipak smogla dovoljno snage da pozove policiju koja je odmah stigla na mesto, po svemu sudeći jezivog zločina. Prema onom što je zatečeno u stanu na Zvezdari, opravdano se sumnja da je devojka Anita S. silovana i ubijena.  

Kako Informer saznaje, na mestu tragedije završen je uviđaj čiji će rezultati odgonetnuti sve sumnje u vezi smrti nesrećne devojke.  

U međuvremenu sestra, koja je pronašla telo Anite S. i njen dečko, odvedeni su u policijsku stanicu da daju izjavu. Nezvanično, stan na trećem spratu je vlasništvo T. Ž., a Anita je bila podstanar. Policija je raspisala potragu za osumnjičenim.

Ovaj slučaj strahovito podseća na zločin u kome je silovana pa ubijena Ivana Krivokapić (26). Osumjičeni za njenu ubistvo je Jetmir Gočaj, koji je još uvek u bekstvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 11 meseci

Kako znate da je silovana? Šta ako budete slagali.

Dragan

pre 11 meseci

Pišete da je silovana a nemate pojma dali je to istina.Idioti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija