• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

08:01

STOJKOVIĆ ODRŽAO GOVOR IGRAČIMA SRBIJE! Zaustavio slavlje pa jednu stvar tražio od fudbalera!

Reuters

Fudbal

STOJKOVIĆ ODRŽAO GOVOR IGRAČIMA SRBIJE! Zaustavio slavlje pa jednu stvar tražio od fudbalera!

Podeli vest

Srbija je pobedila Portugal usred Lisabona sa 2:1 i plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kataru

Slavlje nakon  najvećeg trijumfa u poslednjih deset godina bilo je nezaboravno. Na terenu, u svlačionici, autobusu...

Ali, i dok su orlovi slavili selektor Dragan Stojković Piksi pokazao je kakav je džentlmen. Selektor je pokazao igračima da ne smeju ni da preteruju u slavlju.

Foto: Reuters

 

- Slavlje se završava ovde u svlačionici. Neću da čujem nijedan povišen ton kad se vratimo u hotel. Budimo gospoda i pokažimo poštovanje prema ljudima koji su nas ugostili i protivniku koji je izgubio -  rekao je Piksi.

- Uostalom, ovo je samo prvi korak. Najlepše sledi u Kataru - jasan je Stojković koji je još pre godinu dana znao da Srbija ide u Katar.

Foto: Tanjug

 

Slavio je selektor sa igračima, ali nijednog trenutka nije želeo da tu bude omalovažavanja, ni ponižavanja divala.

- Da vas pitam bre... Jeste vi normalni? Šta radite ovo? - rekao je Piksi uz osmeh i pustio igrače da slave u svlačionici.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija