• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

15:19

ORLOVI POSLALI MOĆNU PORUKU: Ko nas izvuče na Mundijalu neće biti srećan!

Starsportphoto

Fudbal

ORLOVI POSLALI MOĆNU PORUKU: Ko nas izvuče na Mundijalu neće biti srećan!

Podeli vest

Srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Uroš Spajić samouvereni pred prijateljske utakmice protiv Mađarske i Danske

Srbija u četvrtak od 19.30 u Budimpešti igra sa Mađarksom, dok je duel sa Dancima pet dana kasnije (29. marta, 18.00).

 Spajić i Mitrović puni samopouzdanja

Pričali su Spajić i Mitrović o Svetskom prvenstvu, a kažu da se ne opterećuju previše žrebom za Mundijal.

- Nemam preterano nekog protivnika koga bih želeo ili ne, treba da verujemo u sebe, dokazali smo da imamo kvalitet. Naše šanse su jako dobre, imamo dobru ekipu i samo treba da pokažemo - rekao je Spajić.

Foto: Starsportphoto

Uroš Spajić

- Ne treba da se opterećujemo žrebom, protiv svake ekipe možemo da igramo, nijedna ekipa koja nas bude izvukla neće biti srećna što nas je izvukla. Treba da budemo srećni, da mirno pripremimo sve oko SP, a što se tiče žreba nije bitno koga ćemo izvući - poručuje Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

Srbi ne misle na žreb

I Spajiću i Mitroviću prija atmosfera koja trenutno vlada u reprezentaciji.

- Kada igraš za reprezentaciju uvek imaš imperativ da daš sve od sebe i da pobediš. Ovo dugo nismo imali, da se i mi i mediji okupljamo bez tenzije, treba to iskoristiti. Kvalitet imamo, ne treba da umišljamo da smo ne znam šta uradili, napravili smo dobar korak, treba da nastavimo s tim. Ne pamtim da je reprezentacija imala ovakvu atmosferu, ovakav kvalitet i samopouzdanje. Momci će izgarati kao i do sada i mislim da ćemo biti potpuno spremni za Katar - ističe Spajić.

Foto: Starsportphoto

 

Mitrović kaže da Orlovi tek sada vide kakv su uspeh napravili.

- Lepo nam je, bez pritiska smo, jer kada vidimo koje su ekipe u baražu, onda vidimo kakav smo uspeh napravili, jer niko nam nije davao velike šanse u Portugalu, ali smo pokazali da možemo sve, treba da nastavimo da gradimo pobednički mentalitet. Rezultat dolazi s tim, to je uvek prioritet u reprezentativnom dresu - poručuje Mitrović, koji je upitan da uporedi reprezentaciju Srbije sada i kada je igrala sa Mađarskom poslednji put.

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da smo nesrećno izgubili 0:1, tamo smo igrali nerešeno, ali ne može da se poredi ta situacija, mislim smo mnogo ozbiljniji sada ekipno, imamo bolju atmosferu i mislim da ćemo sada potpuno drugačije ući na meč.

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru biće održan 1. aprila.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija