• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

17:27

ORLOVE ČEKA PAKLEN POSAO U KATARU! Anćeloti pomaže BRAZILU pred Mundijal!

printscreen

Fudbal

ORLOVE ČEKA PAKLEN POSAO U KATARU! Anćeloti pomaže BRAZILU pred Mundijal!

Podeli vest

Reprezentacija Brazila rešena je da se u Kataru vrati na svetski tron, a selektor Tite imaće pomoć Karla Ančelotija uoči Mundijala

Ponovo je žreb sastavio Srbiju i Brazil u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. Baš kao i u Rusiji pre četiri godine, Orlovi i Karioke će odmeriti snage i u Kataru, a njihov meč mogao bi da odredi sudbinu obe reprezentacije na ovogodišnjem Mundijalu. 

Ambicije Brazila su jasne - sve sem svetske titule neće zadovoljiti javnost u Južnoj Americi, a koliko su ozbiljno shvatili Mundijal u Kataru govori informacija da je selektor Karioka Tite kontaktirao trenera Real Madrida Karla Ančelotija. Brazilski stručnjak je u razgovoru za "Marku" otkrio da je zvao Italijana kako bi se sa njim posavetovao kakvu ulogu da da Vinisijusu Žunioru u nacionalnom timu.

- Vinisijus je sazreo u Real Madridu za dve godine, a u reprezentaciji mnogo brže. Morao sam da pozovem Ančelotija i potražim savet šta da radim sa njim. Koje bi taktičke zamisli Reala mogle da pomognu reprezentaciji da igra kao i u Madridu. Razgovoarali smo o ofanzivnim postavkama, a on mi je rekao da mu dam kreativnu slobodu i situacije "jedan na jedan". Lepo je kada dva trenera žele da izvuku najbolje iz igrača - otrkio je Tite za "Marku". 

Foto: Tanjug

Iako će u satavu Brazila na sledećem Svetskom prvenstvu ponovo biti Nejmar, još jedna izjava Titea uzburkala je javnost. Naime, selektor Karioka je rekao kako od Vinisijusa u Kataru očekuje ono što je od Nejmara pre osam godina u Brazilu.

- Kada smo bili na treningu rekao sam Viniju "Ti si Nejmar iz 2014. godine". Tada je Nejmar u Barseloni igrao na krilu, kao i u reprezentaciji, a sada je špic. Vinisijus je krilo u Realu, a to će igrati i u nacionalnom timu. Ljudi misle da Nejmar pravi više grešaka kada je najistureniji, ali takva je pozicija. Sve što uradi u kreativnom smislu može da odluči utakmicu - dodao je Tite. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija