• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

10:21

SRBIJA NAJTRAŽENIJA REPREZENTACIJA U KATARU! Karte za duel sa BRAZILOM planule! Cene ulaznica PAPRENE!

Starsportphoto©

Fudbal

SRBIJA NAJTRAŽENIJA REPREZENTACIJA U KATARU! Karte za duel sa BRAZILOM planule! Cene ulaznica PAPRENE!

Podeli vest

Meč Srbije i Brazila na predstojećem Svetskom prvenstvu privlači najviše pažnje od svih utakmica koje će se igrati u grupnoj fazi Mundijala

Mundijalska groznica trese svet, karte se kupuju iako je do početka Svetskog prvenstva ostalo još tri meseca, a po zvaničnim informacijama od organizatora meč Srbije i Brazila privlači najviše pažnje navijačima! 

U ovom momentu, Lusail Stadion na kom će se igrati utakmica prvog kola naše grupe između Srbije i Brazila gotovo da je rasprodat! Prema informacijama "Viagog" portala još svega sedam odsto kapaciteta ostalo je u slobodnoj prodaji, a cene karata su zaista paprene. 

Za poslednji "prsten" iza gola cena karte iznosi bezmalo 20.000 dinara i to je najjeftiniji kontigent koji je preostao. Za one sa malo više platežne moći cena karata na bočnim pozicijama je između 32.000 i 35.000 dinara. 

Foto: Insider

Ipak, navijači koji žele da uživaju u utakmici na pravi način i zauzmu mesto na istočnoj i zapadnoj tribini moraće da izdvoje preko 100.000 dinara! Iako je do Svetskog prvenstva ostalo još tri meseca u ovom momentu najskuplja karta košta 180.000 dinara. 

Nema sumnje da će, kako se bude bližio početak Svetskog prvenstva, cene karata, ali i potražnje za njima rasti. Onaj ko je svoju ulaznicu već kupio imaće ekskluzvnu priliku da uživo gleda okršaj Srbije i Brazila, ali u slučaju da odustane od puta u Katar postoji šansa da se ostvari ozbiljan profit. 

Mnogi stručnjaci smatraju da će cene karata dostići nekoliko desetina hiljada evra...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija