• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

08:45

OZBILJNE PRETNJE DOBILI HULIGANI! "Ako neko dolazi u Katar da se svađa, bićemo strogi"

reuters

Fudbal

OZBILJNE PRETNJE DOBILI HULIGANI! "Ako neko dolazi u Katar da se svađa, bićemo strogi"

Podeli vest

Predsednik Svetske fudbalske federacije FIFA Đani Infantino poručio je da na Svetskom prvenstvu u Kataru neće biti poželjni navijači koji prave nerede

Đani Infantino rekao je da će  bezbednost na Svetskom prvenstvu u Kataru biti "veoma stroga", jer će se svi navijači nalaziti u jednom gradu.

Stop za huligane

- Svi navijači su dobrodošli da slave, da se zabave i gledaju mečeve. Ali ako neko želi da dođe i počne da se svađa ili šta već, neće biti dobrodošao. U tom slučaju ćemo biti veoma strogi, jer je bezbednost najvažnija - izjavio je Infantino.

Prema rečima zvaničnika FIFA, očekuje se da u Katar za Svetsko prvenstvo stigne "skoro dva miliona ljudi iz celog sveta".

Foto: reuters

Đani Infantino neće huligane u Kataru

Pitanje bezbednosti je veoma važno, jer će "svi navijači biti smešteni u istom gradu".

- Priprema nije jednostavna, nije laka. Moramo da razmotrimo mnogo pitanja u smislu bezbednosti, smeštaja, prevoza. Ulažemo sve moguće i zamislive napore - dodao je predsednik FIFA.

Svetsko prvenstvo u Kataru će biti "kao kada dete prvi put ode u Diznilend i vidi igračke. Za ljubitelje fudbala to će biti jedinstveno iskustvo,  zaključio je Infantino.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija