• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

13:27

KRASIĆ SKINUO KAPU MITROVIĆU I VLAHOVIĆU: Svaka čast! Ubeđen sam da ćemo Brazilcima dati gol!

printscreen

Fudbal

KRASIĆ SKINUO KAPU MITROVIĆU I VLAHOVIĆU: Svaka čast! Ubeđen sam da ćemo Brazilcima dati gol!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić uveren je da će Orlovi postići gol protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru

Srpski tim je u grupi sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna. Miloš Krasić je oduševljen Aleksandrom Mitrovićem, Dušanom Tadićem i Dušanom Vlahovićem, a uveren je da će naša reprezentacija napraviti sjajan rezultat.

Možda je dobro što prvu utakmicu igramo sa Brazilom, da to prođe kako prođe. Sigurno da imamo šanse i ubeđen sam da ćemo Brazilcima dati gol. Naravno da svi očekujemo mnogo, ali nije lako. Teško je očekivati da naša reprezentacija dođe do polufinala, finala. Treba igrati polako, na miran način. Momci su pokazali da mogu mnogo, disciplinovano, da fokus bude od samog starta. Siguran sam da je Piksi karika koja će sve to da uklopi - kazao je za Mondo,ba Miloš Krasić.

Svaka čast Mitroviću i Vlahoviću

Dušan Vlahović izlušuje rivale u Seriji A, a Aleksandar Mitrović u Premijer ligi.

- Nestvarno je šta oni rade, pogotovo Vlahović sa 22 godine. Prvo u Fiorentini, a sad u Juventusu igra na tako visokom nivou, pokazuje iz utakmice u utakmicu svoj kvalitet. Za mene je to nemoguće šta je momak pokazao. Stvarno mu želim mnogo sreće, da bude najbolji kada budemo na Svetskom prvenstvu. Isto mislim i za Mitrovića. U jednoj Premijer ligi sa tako malim klubom pravi sjajne rezultate, daje toliko golova. Stvarno svaka čast, kapa dole.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović

Ističe Krasić da možemo da se nadamo dobrom rezultatu na Mundijalu.

- Sigurno da se svi nadamo dobrom rezultatu, pogotovo što je došao selektor Stojković, koji je doneo posebnu energiju i hemiju, autoritet koji su navijači prepoznali. To se vidi na terenu. Po meni je ova reprezentacija jedna od najtalentovanijih u poslednjih dvadesetak godina. Moram da pohvalim tandem Mitrović-Tadić, koji su na briljantan način odigrali kvalifikacije. Ne samo oni, ali takav tandem niko od reprezentacija nije imao u poslednjoj deceniji.

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Dušan Vlahović

 

Mundijal u Kataru naši reprezentativci otvaraju 24. novembra protiv Brazila od 20 časova, 28. novembra protivnik Orlova biće Kamerun i to od 11 časova po našem vremenu, dok će poslednji meč u grupnoj fazi Srbija odigrati protiv Švajcarske 2. decembra od 20 časova.

 

Dve najbolje selekcije iz osam grupa prolaze u nokaut fazu, a grupa u kojoj su Piksijevi "orlovi" ukršta se sa H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slave

pre 1 godinu

I jasam ubedjen dace mo im gol,ali dacemo da primimo sest u tosam 100% siguran.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija