• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

18:30

PIKSIJEV ORAO NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST! Pred Mundijal dobio DRASTIČNO veći ugovor, ali još vaga!

Reuters

Fudbal

PIKSIJEV ORAO NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST! Pred Mundijal dobio DRASTIČNO veći ugovor, ali još vaga!

Podeli vest

Velika bura digla se oko reprezentativca Srbije Saše Lukića, koji je nedavno odbio da igra utakmicu za svoj Torino protiv Monce, a onda je usledila kazna kluba

Kapiten Torina i pulen Dragana Stojkovića Piksija je nezadovoljan odnosom uprave kluba prema njemu, rešio da bojkotuje premijeru nove sezone Kalča, što se nikako nije svidelo navijačima Bikova, ali ni treneru Ivanu Juriću. 

Ipak, Lukić se nakon toga na treningu izvinio treneru i saigračima, a onda mu je skinuta kapitenska traka. Bilo kako bilo, koliko znači klubu potvrdio je italijanski novinar Nikolo Skira, koji tvrdi da je Torino konačno ponudio Srbinu poboljšane uslove i dve godine duži ugovor u odnosu na postojeći koji ističe 2024. godine.

Foto: Tanjug

 

Ako prihvati, srpski as će godišnje zarađivati 1.500.000 evra. Lukić na godišnjem nivou prihoduje 700.000 evra, a ponuda uprave Torina podrazumeva i više nago duplo novca - 1.500.000 evra! Čeka se Lukićev odgovor, mada se čini da će pristati na ovo. 

Reprezentativac Srbije je za vikend učestvovao u minimalnoj pobedi protiv Lećea i bio jedan od boljih pojedinaca ekipe Ivana Jurića.

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji igrač Partizana je član Torina od 2016. godine,a italijanski klub je za njega izdvojio 1.700.000 evra. Do sada sakupio čak 154 utakmice za ovaj klub, a standardan je član reprezentacije Srbije i siguran putnik za Katar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija