• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2022

22:40

PROVIDNO SKROZ! OVO JE POTVRDA! Najurili slavnog Bosanca da bi VRATILI ČELSIJEVCA u reprezentaciju!

printscreen

Fudbal

PROVIDNO SKROZ! OVO JE POTVRDA! Najurili slavnog Bosanca da bi VRATILI ČELSIJEVCA u reprezentaciju!

Podeli vest

Fudbaler Čelsija Hakim Ziješ pozvan je u reprezentaciju Maroka za pripremne utakmice pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ziješ će tako ponovo zaigrati za nacionalni tim posle godinu dana, nakon što se posvadjao sa tadašnjim selektorom Vahidom Halilhodžićem.

Na taj način, samo je potvrđeno da je njegov spor sa Halilhodžićem bio jedan od faktora u odluci Fudbalskog saveza Maroka da prošlog meseca smeni bosanskhercegovačkog stručnjaka uprkos tome što je vodio tim kroz kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Foto: Tanjug

Vahid Halilhodžić

Halilhodžić nije pozivao Ziješa prošle godine, kao i za Kup Afričkih nacija u januaru, zbog navodne nespremnosti da igra u prijateljskoj utakmici.

Novi selektor Maroka Valid Regragui uvrstio je Ziješa na spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Čilea i Paragvaja, 23. i 27. septembra. Oba meča igraće se u Španiji.

Fudbalska reprezentacija Maroka će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija