• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

15:55

NATHO NAVIJA ZA ORLOVE NA MUNDIJALU: Srbija može do polufinala!

Informer

Fudbal

NATHO NAVIJA ZA ORLOVE NA MUNDIJALU: Srbija može do polufinala!

Podeli vest

Bliši se Svetsko prvenstvo u Kataru, a as Partizana Bibars Natho navijače za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Orlovi su na Mundijalu u grupi sa Brazilo, Švajcarskom i Kamerunom. U Partizanovom podkastu Naho je pričao o šansama pulena Dragana Stojkovića.

- Navijaću za Srbiju - oduševio je srpske navijače Natho u u Partizanovom podkastu.

Foto: Starsportphoto

 

- Biće velika borba za drugo mesto u grupi, ali je Srbija u prednosti u odnosu na Švajcarsku i Kameru. Ima bolje igrače. Jedna utakmica može sve da promenim, eventualna pobeda te lansira možda i na prvo mesto u grupi, omogućava lakšeg rivala u nokaut fazi i odmah si u četvrtfinalu.

Fubdaler crno-belih veruje u prolazak Serbije u nokaut fazu.

- Minimum koji očekujem od Srbije je da prođe grupu. Ne bih se iznenadio ako dođe do četvrtfinala, možda i blizu polufinala. Što se tiče osvajača, odavno nije bio veći broj ujednačenih selekcija. Ipak, čini mi se da će prvak sveta postati Argentina ili Brazil.
 

Mundijal u Kataru naši reprezentativci otvaraju 24. novembra protiv Brazila od 20 časova, 28. novembra protivnik Orlova biće Kamerun i to od 11 časova po našem vremenu, dok će poslednji meč u grupnoj fazi Srbija odigrati protiv Švajcarske 2. decembra od 20 časova.

Dve najbolje selekcije iz osam grupa prolaze u nokaut fazu, a grupa u kojoj su Piksijevi "orlovi" ukršta se sa H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija