• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

19:55

ALARM MEĐU PANCERIMA! Povredio se reprezentativac Nemačke! Iznet na NOSILIMA! Neizvestan za Katar?

Tanjug

Fudbal

ALARM MEĐU PANCERIMA! Povredio se reprezentativac Nemačke! Iznet na NOSILIMA! Neizvestan za Katar?

Podeli vest

Kapiten Borusije Dortmund i nemački reprezentativac Marko Rojs na nosilima je iznet sa terena tokom Rurskog derbija sa Šalkeom

Dramatična situacija dogodila se posle pola sata igre, kada je iskusni vezista ušao u duel sa Florijanom Flikom u borbi za jednu loptu.

Rojs je ostao da leži u suzama, a desni članak mu je bio vidno neprirodno savijen. Kapitena Milionera je odmah zamenio Amerikanac Đovani Rejna, dok je Flik nastavio da igra.

Mundijal u Kataru počinje za samo dva meseca, a mnogi se pitaju da li će sjajni vezista biti spreman za Katar. Rojs je već imao ogromnu nesreću sa povredama, kada je reprezentacija u pitanju.

Bio je standardan u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014, našao se na spisku putnika za Brazil, ali je povredio članak nekoliko dana pre početka turnira. Nemačka je u Brazilu postala svetski šampion, dok je dve godine kasnije izostao iz nacionalnog tima zbog povrede prepona.

Foto: Tanjug

Mark Rojs u meču sa Šalkeom

Igrao je u Rusiji 2018, ali je propustio odloženo Evropsko prvenstvo 2020. zbog iscrpljenosti.

Nemačka ima ogroman fond kvalitetnih igrača, ali Rojs može da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija u timu. Njegov izostanak iz Katara predstavljao bi veliki udarac za Pancere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija