• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

11:09

IDEMO, SRBIJOOO! DRES I GRB SU SVETINJA! Digli se glumci, USTALA ESTRADA, SVI ZAJEDNO ZA ORLOVE! (FOTO)

printscreen

Fudbal

IDEMO, SRBIJOOO! DRES I GRB SU SVETINJA! Digli se glumci, USTALA ESTRADA, SVI ZAJEDNO ZA ORLOVE! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra važan meč u Ligi nacija, protiv Švedske na stadionu "Rajko Mitić", a posle pravac - Katar! Idemo na Mundijal!

Novi dres Orlova, ali i novi reprezentativni grb, prethodnih dana, u znak podrške igračima i stručnom štabu reprezentacije, svojim objavama na društvenim mrežama, navijačkim gestikulacijama plasirale su brojne javne ličnosti iz društvenog, kulturno-sportskog, zabavnog sveta.

Poruka je samo jedna: dres i grb su svetinja, svi zajedno za Srbiju! Za Srbiju do Katara!

Foto: fss

Tamara Dragićević i Petar Benčina

Evo ko je sve od poznatih faca uz Orlove:

Svetski prvak u džudou Nemanja Majdov, Angelina Topić koja je na Prvenstvu Evrope u Izraelu osvojila prvo mesto, zatim i bronzu na Evropskom prvenstvu u Minhenu kao i druga naša mlada atletska heroina, Adriana Vilagoš, osvajač srebrne medalje u bacanju koplja na Prvenstvu Evrope u Minhenu, podržala je Piksijeve Orlove. Uz njih je i Armin Sinančević koji je vicešampion Evrope u bacanju kugle.

Foto: fss

Marija Šerifović

Glumačka elita ne krije da je oduševljena rezultatima Piksijeve Srbije: Tamara Dragičević i Petar Benčina dres i grb vide kao svetinju koji će sijati i u Kataru. Podršku Orlovima dali su i drugi veliki umetnici Milan Marić, Branislav Trifunović...

Digla se i estrada za naše fudbalere: Nataša Bekvalac, Teodora Džehverović, Ivana Nikolić, biša članica grupe Hurricane, Nikola i Marko Rokvić, Stefan Đurić Rasta...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija