• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

20:15

NORVEŠKI NOVINAR PITAO KAPITENA SRBIJE O TRACI DUGINIH BOJA! Odmah je dobio BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

NORVEŠKI NOVINAR PITAO KAPITENA SRBIJE O TRACI DUGINIH BOJA! Odmah je dobio BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u utorak (20.45) poslednji meč u B Ligi nacija protiv Norveške u Oslu, a pobednik će se plasirati u najjaču A diviziju

Na konferenciji za medije, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić odgovarali su na pitanja "sedme sile".

Jedno od zanimljivijih postavio je norveški novinar, koga je interesovalo zašto vođa Ajaksa i srpske selekcije na predstojećem Mundijalu u Kataru neće nositi traku sa duginim bojama, zajedno sa još četiri selekcije, među kojima je i Hrvatska.

Novinar iz Norveške je to pitanje želeo da postavi lično kapitenu Orlova Dušanu Tadiću, ali se umešao PR nacionalnog tima i odmah mu odgovorio:

- Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje "jedna ljubav", koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? - pitao je novinar Tadića, ali je eskpresno usledila intervencija.

PR srpske reprezentacije Milan Vuković pokazao je prstom Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na ovo pitanje, te je on dao objašnjenje o stavu Fudbalskog saveza Srbije.

- Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom - istakao je PR reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija