• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

22:56

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA! Lukić se POVREDIO pred Mundijal!

Starsportphoto

Fudbal

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA! Lukić se POVREDIO pred Mundijal!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Saša Lukić doživeo je lakšu povredu lista zbog koje neće biti u sastavu Torina protiv Sampdorije u četvrtak

Lista povređenih reprezentativaca Srbije sve je duža, ali po prvim najavama nema razloga za strah. Aleksandar Mitrović ima problema sa skočnim zglobom, Dušana Vlahovića muči pubis, a na spisku se od danas nalazi i ime Saše Lukića. 

As Torina ima problema sa listom leve noge, potvrdio je danas italijanski velikan. "Tutosport" se nadovezao i istakao da će Lukić već sutra ići na detaljne preglede, ali da se u prvi mah čini da povreda nije teže prirode. Ipak, očekuje se da Lukića neće biti na terenu protiv Sampdorije u četvrtak, ali ni protiv Roome za vikend. 

Foto: Starsportphoto

Torino je voljan da Lukiću izađe u susret i ne forsira njegov oporavak kako bi se srpski reprezentativac našao na Mundijalu. Cilj je da Partizanov đak polako zaleči povredu, a ne da rovit igra preostala dva kola i tako rizikuje da se ozbiljnije povredi. 

Pored pomenutih Vlahovića, Mitrovića i Lukića, problema sa povredama imaju Erhan Mašović, Ivan Ilić, Darko Lazović i Andrija Živković. Pitanje je da li će se svi oporaviti do početka Mundijala, a najmanje šanse da se nađe u Kataru ima vezista Verone Ivan Ilić koji je poslednji meč odigrao 27. septembra i to u dresu Srbije od kada ga muči mišić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija