• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

10.11.2022

07:30

SUPRUGA MILANA BORJANA SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO: Idem u Katar zbog muža i "orlova"!

printscreen

Fudbal

SUPRUGA MILANA BORJANA SPREMNA ZA SVETSKO PRVENSTVO: Idem u Katar zbog muža i "orlova"!

Podeli vest

Putovaćemo sin Filip i ja u organizaciji kanadskog nacionalnog tima, ali kupila sam ulaznice i za utakmice naše reprezentacije, poručuje Snežana Borjan, supruga golmana Kanade i Crvene zvezde

Biću na Svetskom prvenstvu u Kataru da podržim muža, ali i reprezentaciju Srbije, kaže Snežana Borjan, supruga golmana kanadske reprezentacije Milana Borjana. Atraktivna plavuša će na Svetsko prvenstvo povesti i sina Filipa.

Biće smešteni u hotelu u centru Dohe, razdvojeni od Milana, s kojim će moći tek povremeno da se viđaju za vreme trajanja Mundijala.

Ograničeni susreti

Srbija je bolja

Da mi se muž ne uvredi, verujem da će Srbija dalje da dogura, najmanje do četvrtfinala
Snežana Borjan

Kanada je u grupi sa Belgijom, Marokom i Hrvatskom, ali Snežana je obezbedila i ulaznice za utakmice Srbije, koja će odmeriti snage sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

- Putujem u organizaciji kanadskog nacionalnog tima. Njihova delegacija je išla u Katar da nađe hotel za reprezentaciju, a usput je obezbedila smeštaj i za porodice i prijatelje igrača. Sve je savršeno organizovano, imaćemo obezbeđen prevoz od aerodroma do hotela, od hotela do stadiona i nazad na svaku utakmicu i, naravno, dobili smo ulaznice za sve utakmice Kanade. Ja sam, mimo toga, kupila i karte za mečeve Srbije, jer se podrazumeva da ću navijati za našu zemlju - kaže Borjanova.

Foto: printscreen

 



Snežana priželjkuje svom suprugu najbolji rezultat, ali smatra da će Srbija postići bolje rezultate od Kanade. Godinama je radila u fudbalu, prati taj sport i smatra da će selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi ostvariti veliki uspeh sa svojim timom.

- Srećna sam što Kanada i Srbija nisu u istoj grupi, volela bih da obe ekipe odu što dalje. Da mi se muž ne uvredi, verujem da će Srbija dalje da dogura. Hajde da ne budem previše subjektivna i optimistična, neka bude da će stići do četvrtfinala. Selektor Stojković fantastično radi posao. Postigao je ono što mnogi ne bi uspeli ni sa mnogo kvalitetnijim selekcijama. Uspeo je da stvori kod igrača zajedništvo, drugarstvo i osećaj pripadnosti reprezentaciji, a kvalitet su imali i ranije - ističe supruga golmana crveno-belih.

Foto: Novak Đurović

 

Paziću na oblačenje

 

Snežana Borjan pleni izgledom gde god da se pojavi i voli da istakne svoj atraktivan izgled. Svesna je da će u Kataru morati da povede računa o načinu oblačenja.
- Poštujem pravila svake države u koju idem, pa će tako biti i u Kataru. Poznato mi je da su strogi, da nema alkohola, slikanja gde god poželimo, kao i da ne gledaju blagonaklono na slobodnije oblačenje. Naravno da ću se ponašati u skladu s pravilima, mada i dalje nisam sigurna hoće li sve biti baš toliko strogo kako se priča. Biće mnogo ljudi, neki će ići i na plažu, ne verujem da će se žene iz Evrope kupati obučene. Međutim, šta god da mi kažu - poštovaću. Verujem da je zemlja prelepa i radujem se što ću je upoznati - uzbuđena je Borjanova.


Praksa u svakoj reprezentaciji je da selektor odredi kad za vreme Mundijala devojke i supruge ili porodica mogu da posete igrače. Šef stručnog štaba Kanade Džon Gerdman vrlo je rigorozan kad je reč o tome.

Foto: printscreen

 



- Milan će biti sa saigračima u jednom hotelu, a Filip i ja u drugom. Pričali smo baš o tome da li ćemo moći da se viđamo, mada još nemamo preciziran raspored. Uglavnom, ako se budemo viđali, to neće biti svaki dan i biće vrlo ograničeno, na primer, dva sata za vreme ručka ili tako nešto - kaže Snežana.

Lepo društvo

Društvo će joj, osim sina, praviti supruge ostalih kanadskih reprezentativaca.

- S nekoliko žena kanadskih fudbalera sam dobra prijateljica. Sa nekima sam se družila kad sam išla u Vankuver na kvalifikacione utakmice. Sve idemo u Katar s ciljem da podržimo tim i da nam bude lepo. Nema razloga da se ne provedem dobro - zaključuje Borjanova.
 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija