• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

13:11

ČITAVA ITALIJA ĆE BODRITI SRBIJU NA MUNDIJALU! Lukićeva povreda je PROŠLOST! Vezista spreman za Katar!

printscreen

Fudbal

ČITAVA ITALIJA ĆE BODRITI SRBIJU NA MUNDIJALU! Lukićeva povreda je PROŠLOST! Vezista spreman za Katar!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije otputovali su danas na Svetsko prvenstvo, a među izabranicima Dragana Stojkovića Piksija našao se i Saša Lukić

Vezista Torina važi za jednog od najboljih fudbalera u Seriji A, a u poslednjih godinu dana postao je i nezamenljiv i na sredini terena u reprezentaciji Srbije. Ističe Saša Lukić da je jedva čekao okupljanje pred Mundijal te da je ponosan što će braniti boje svoje zemlje na najvećoj fudbalskoj smotri. 

- Spreman sam, svi smo spremni. Došao je i dan okupljanja. Dugo smo čekali Svetsko prvenstvo, pre godinu dana smo ostvarili plasman. Želimo da nastavimo gde smo stali i da se pokažemo u najboljem svetlu. Veliko takmičenje, ponosan sam što ćemo braniti boje Srbije - rekao je Saša Lukić. 

Atmosfera u srpskom taboru je dobra što je bilo vidljivo već na prvom treningu po okupljanju, a upravo to Saša Lukić vidi kao najveću snagu naše reprezentacije. 

- Najvažnija je atmsofera i da smo svi pozitivni. Vidi se od prvog dana selektora Stojkovića da smo svi srećni što smo u reprezentaciji i što ćemo biti zajedno mesec dana. 

Foto: Starsportphoto

Lukića nije bilo u sastavu Torina za mečeve protiv Rome i Sampdorije, ali ističe da je povreda prošlost te da će biti spreman za Mundijal. 

- Imao sam malih problema sa listom, ali nije ništa ozbiljno. Biću potpuno spreman kroz par dana - kazao je Lukić i rešio još jednu veliku brigu navijača Srbije. 

Veliki broj srpskih igrača nastupa u Italiji koja se nije plasirala na Svetsko prvenstvo. Ističe Lukić da će Azuri navijati za našu reprezentaciju, a da je pred put u Katar bilo peckanja sa Rikardom Rodrigezom - reprezentativcem Švajcarske. 

- Bilo je peckanja pre polaska. Videćemo se u poslednjem kolu. Dosta Italijana će navijati za Srbiju, imaćemo njihovu podršku. Nas 11 igra u Seriji A, čitava Italija će nas gledati, siguran sam da ćemo se pokazati u najboljem svetlu. Imamo čak 68 miliona navijača - uz osmeh je dodao Lukić. 

Foto: reuters

Torino nije uspeo da zabeleži pobedu protiv Rome na Olimpiku, a gol u poslednjim momentima meča postigao je Nemanja Matić. 

- Drago mi je uvek kada neko od naših postigne gol, ali nije morao protiv nas. Podelili smo bodove, revanširaćemo mu se kada budemo igrali u Torinu - jasan je bio Lukić, a potom i prokomentarisao formu Vanje Milinkovića Savića koji brani u sjajnoj formi u dresu Bikova.

- Od početka sezone Vanja je na vrhunskom nivou, nadam se da će zadržati koncentraciju, biće pravi. Radonjić je često nervozan, ume to da prebaci u pozitivnu energiju i donese nam mnogo toga na terenu. To su prave stvari. 

Bio je Saša Lukić strelac u pobedi Srbije nad Šveđanima, nada se naš reprezentativac da će se uspeh ponoviti, a da li će on postići gol manje je važno. 

- Voleo bih da se ponovi meč protiv Švedske, ali je najvažnija ekipa. Moramo da igramo kao i do sada, a ko će postići golove nije bitno. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija