• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

13:11

PAPRENE CENE U KATARU! Kontejner 200 evra za noć, soba 450, pivo bezobrazno skupo, Englezi poludeli zbog hrane...

printscreen

Fudbal

PAPRENE CENE U KATARU! Kontejner 200 evra za noć, soba 450, pivo bezobrazno skupo, Englezi poludeli zbog hrane...

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju, a procurele su fogorafije smeštaja u kome će biti navijači, koji su posebno nezadovoljni cenama hrane

Skoro svi timovi su već u Kataru, a stižu i navijači. Svi  kapaciteti su popunjenim, ali je potražnja i dalje velika, pa domaćin na sve načine pokušava da ugosti sve fudbalske fanove, a to će im žestoko naplatiti. 

U Kataru će veliki broj navijača biti pod vedrom nebom, u šatorima i kontejnerima. Cena noćenja u šatoru pod vedrim nebom, u kome se nalazi samo madrac na kome možete da spavate je neverovatnih 100 dolara za noć!

Kontejneri su takođe usred pustinje izgledaju nešto bolje, a koštaju 200 dolara za noć! Ko hoće normalnu sobu u gradu, to će ga koštati papreno, toliko da je 200 dolara jeftino. Neki navijači su otkrili da oni sobu plaćaju 460 dolara za noć u hotelu koji je blizu metro stanice u Dohi. 

 

 

Što se hrane tiče, Englezi su ogorčeni jer grčka feta saleta, koja, kako kažu i nije baš najukusnija, u fan zoni košta čak devet funti, a suvi naćosi 4,6 funti. Navijači su ljuti jer su organizatori obećaju "najbolji FIFA festival navijača u Kataru" ikada.

- "Moji zečevi jedu bolju salatu od ove", "u Kataru će vas opljačkati", "ovo će biti najgore Svetsko prvestvo" - samo su neki od komentara navijača koji su već u Kataru. 

 

 

To nije sve, u Kataru važe striktna pravila u vezi sa alkoholom koje će morati da poštuju i navijači.Konzumacija alkohola u javnosti biće zabranjena, ali organizatori su se potrudili da fudbalskim navijačima uživanje u omiljenom piću ne bude uskraćeno, ali bi moglo da im presedne. Cene piva idu od 1.000 dinara za pola litra piva, pa i do 1.600 dinara, bezalkoholno pivo košta 1.000 dinara, a voda oko 300. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija