• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

13:33

PORTUGALCIMA JE RONALDO GLAVNA PREOKUPACIJA! Santoš upitan MORA li on da igra od starta!? OVO je odgovor!

reuters

Fudbal

PORTUGALCIMA JE RONALDO GLAVNA PREOKUPACIJA! Santoš upitan MORA li on da igra od starta!? OVO je odgovor!

Podeli vest

Glavna tema u svetu sporta poslednjih dana bio je kontroverzan intervjuu koji je Ronaldo dao britanskom novinaru Pirsu Morganu

Portugalski novinari na konferenciji za medije pitali su selektora Portugala Fernanda Santoša, da li je zbog starih zasluga prinuđen da stavi jednog od najboljih fudbalera svh vremena u startnu postavu na Mundijalu

- Niko ništa nije dužan da uradi. Svi igrači koji su ovde mogu da igraju od starta, nema A ili B tima. Loše za mene bi bilo da nije tako. Svi konkurišu za tim - diplomatski je odgovorio Santos, a prenosi Abola.

Foto: Reuters

 

Ronaldov intervju je poremetio i svlačionicu Portugalije, posebno odnos sa još uvek saigračem iz Junajteda Brunom Fernandesom.

- Kao što je Žoao Mario juče rekao ovde, navikli smo da četiri ili pet pitanja na konferencijama za novinare budu o Ronaldu. To je pitanje koje nema veze ni sa nama ni sa reprezentacijom. Čovek je odlučio da da veoma lični intervju, o reprezentaciji i nije pričao, i zato to moramo da poštujemo. Sada se mnogo priča o toleranciji, tako da ne vidim da neko u reprezentaciji razmišlja o ovoj temi ili komentariše ovu temu, naprotiv - istakao je Santos i potvrdio da Ronaldo neće igrati večeras protiv Superorlova.

 - Neće biti spreman, odmara se. Kao što znate gastritis fizički utiče na igrače.

Foto: Tanjug/AP

 

Novinari nisu odustajali- da li Ronaldo zaista ima gastroenteritis ili je to izgovor?

- Da, on zaista ima gastroenteritis i ne može da trenira.

Iznenadio je Santos sa mladim Antoniom Silvom.

- Ako je pozvan, to je zato što verujem u njega i imam potpuno poverenje. Prilikom odlučivanja da uzmem četiri štopera, trojica su bila praktično sigurna, Danilo, Pepe i Ruben Dijas, osim ako nije bilo problema, a od ostalih sam gledao mnoge utakmice u evropskim takmičenjima i glavne u portugalskoj ligi!

Danas (19.45) će u Lisabonu na stadionu Sportinga Žoze Alvalade u generalci pred Katar Portugal da odmeri snage sa Nigerijom.

- Suočićemo se u Kataru sa timovima s tri različita kontinenta. Što se tiče Gane, afrički fudbal je mnogo napredovao u taktičkom i organizacionom smislu. Nigerija igra slično kao Gana, veoma brzo, ima talentovane igrače. Nigerija je više 4-4-2, a Gana igra 4-3-3 ili 3-5-2, ali nije bilo širokog spektra timova sa kojima bismo se suočili. Ovaj meč je proba. Portugalija ima veliko preopterećenje igrača, to je reprezentacija koja od svih na SP ima fudbalere sa najviše minuta u nogama, ali mi ćemo se takmičiti da pobedimo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija