• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

13:51

LJUBIM RUKEEEEE... Vanja ljubio svoju fotku na vratima, haos je napravio na društvenim mrežama!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

LJUBIM RUKEEEEE... Vanja ljubio svoju fotku na vratima, haos je napravio na društvenim mrežama! (VIDEO)

Podeli vest

Uroš Račić nam je pokazao sobu u hotelu u kom su smešteni fudbaleri Srbije na Svetskom prvenstvu, a javio se i golman Vanja Milinković Savić i sve oduševio

Vanja Milinković Savić je urnebesnom reakcijom, kada je video na vratima svoje sobe preko kojih su domaćini zalepili njegovu veliku fotografiju, sve nasmejao.

Naš golman je bio toliko oduševljen pa je izljubio svoju fotografiju u stilu popularnih skečeva Familije.

- Ljubim rukeeee, poštovanje brat moj - rekao je Vanja, dok se u pozadini neko smejao, a oduševio je i sve fanove na društvenim mrežama.  

Pogledajte Vanin ulazak u sobu u velikom stilu.

 

Reprezentacije Srbije je u grupi G sa Brazilom,  Kamerunom i Švajcarskom. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće u grupi protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

Grupna faza Mundijala u Kataru igraće se od 20. novembra do 3. decembra. Osmina finala na rasporedu je od 3. do 6. decembra, četvrtfinale je 9. i 10. decembra, a polufinala 13. i 14.

Meč za treće mesto je 17. a veliko finale 18. decembra  na stadionu Lusail, 15 kilometara severno od Dohe.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija