• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

23.11.2022

12:02

SRBIJA ĆE POBEDITI BRAZIL 3:0, VLAHOVIĆ ĆE POSTIĆI GOL... Japanci i dalje obožavaju Stojkovića, poslali su poruku selektoru Srbije! (VIDEO)

Informer

Fudbal

SRBIJA ĆE POBEDITI BRAZIL 3:0, VLAHOVIĆ ĆE POSTIĆI GOL... Japanci i dalje obožavaju Stojkovića, poslali su poruku selektoru Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i dalje je poput božanstva u Japanu, a navijači bi rado da preuzme njihovu reprezentaciju, pošto pobedi Brazil na Mundijalu

Srbija prvi meč na Mundijalu igra sa Brazilom u četvrtak (20.00 RTS, Arena), dok će Japan imati premijeru u sredu od 14 časova, kada igraju protiv favorizovanih Nemaca.

Foto: printscreen

 

Malo je reći da Piksija obožavaju u Japanu, prava je živa legenda u ovoj zemlji. Piksi je uradio mnogo za japanski fudbal, tačnije Nagoju. Nosio je dres ovog tima od 1994. do 2001. godine, odigrao 183 utakmice i postigao 57 golova. Bio je najbolji igrač Džej lige 1995. Potom je seo na klupu Nagoje, u prvoj sezoni bio treći, u drugoj deveti i dogurao je do finala, a u trećoj, 2010. godine joj je doneo prvu titulu šampiona i zauvek se upisao u klupsku istoriju.

Mnogi Japanci nisu bili rođeni kada je Piksi nosio kopačke, ali ga se odlično sećaju kao trenera. 

- On je sjajan trener. Sećam se kada je postigao gol sa klupe iako je bio u cipelama. To je bilo prelepo. Sjajan je bio kao igrač i sada kao trener. I dalje je popularan u Japanu - rekao je mladi Japan, koji je potom poručio Piksiju.

- Vidimo se u Japanu! Srbija će pobediti Brazil sa 3:0.

Japanci su i dalje malo ljuti na našeg selektora što je posle Japana, karijeru gradio u Kini.

Foto: informer

 

- Sećamo se Piksija, bio je sjajan igrač, dribler... Malo smo bili ljuti kada je otišao u Kinu - rekli su našem reporteru navijači Japan pred njihov meč sa Nemačkom.

Navijaće Japanci za Srbiju protiv Brazila i uverenu su u pobedu Orlova.

- Srbija će pobediti Brazil, a gol će postići Vlahović.

Foto: informer

 

Poslali su Japanci poruku Piksiju.

- Stojkoviću, molim te preuzmi reprezentaciju Japan.

Jedan Japanac toliko obožava selektora Srbije da mu je poručio:

- Piksi, volim te!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija