• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

15:50

SELEKTOR BRUTALAN O ŠPIJUNAŽI DRONOM: Ko smo mi da bi nas oni gledali? Oni su fudbalska velesila

Predrag Milosavljević

Fudbal

SELEKTOR BRUTALAN O ŠPIJUNAŽI DRONOM: Ko smo mi da bi nas oni gledali? Oni su fudbalska velesila

Podeli vest

Italijanska Gazeta delo Sport objavila je da je Brazil špijunirao treninge reprezentacije Srbije pred utakmicu u četvrtak (20.00, RTS, Arena)

Brazil i Srbija se nalaze u istom sportskom centru lokalnog kluba AL Arabi i praktično treniraju na dva terena koje razdvaja samo put koji prolazi između njih!

 

Foto: printscreen

 

Dronovi brazilske reprezentacije navodno su  leteli na većoj visini nego uobičajeno prethodnih dana što je izazvalo sumnju da se nisu koncentrisali samo na treninge Selesaa već i na rad izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

 

Piksi je na konferenciji za medije pred meč u četvrtak prokomentarisao navode Italijana.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Ne verujem - kazao je selektor, pa nastavio:

- Ko smo mi da bi nas oni gledali? Oni su fudbalska velesila. Mi nismo u tom rangu. Ne verujem da su slali dron. Više je to, onako, dezinformacija. Ali i da su slali dron, ne znam šta bi videli. NIšta posebno - jasna je bio selektor!

Novinar Informera, Vladimir Tomković, upitao je Titea, selektora rivala naše selekcije plaše li ga kiksevi Argentine, Danske, Hrvatske...

- Mislim da imamo jak emotivni aspekt kada je prva utakmica. To mogu da vam govore i bivši igrači. Dešava se kiks kad su velika očekivanja. Imamo najveće takmičenje na svetu i najveće mogućnosti, ali moramo da se ponašamo prirodno. Moramo da budemo ono što jesmo. Ono što se desilo Argentini tera nas da se zamislimo i da učinimo sve da ne dozvolimo da nam se dogodi slična situacija - rekao je Tite.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija