• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

09:13

MA, KAKAV NEJMAR! ELIMINISAĆEMO GA! Bogdanović opleo po zvezdi Brazila: Arogantan je, sebičan, trči za parama...

Starsportphoto, Reuters

Fudbal

MA, KAKAV NEJMAR! ELIMINISAĆEMO GA! Bogdanović opleo po zvezdi Brazila: Arogantan je, sebičan, trči za parama...

Podeli vest

Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler Željezničara, Verdera iz Bremena i Atletiko Madrida, smatra da je Nejmar najslabija karika Brazila, prvog rivala Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru (četvrtak, 20.00, RTS, Arena)

Za reprezentaciju Srbije Svetsko prvenstvo u Kataru počinje spektaklom protiv Brazila (20.00, RTS 1).

 

Nejmar je najveća  zvezda Brazilaca, ali Bogdanović procenjuje da zbog  arogancije i stila igre neće briljirati u Kataru.

- Nejmar uvek vuče neke probleme, kontroverze, sahranio je desetine menadžeta, firmi...Bitan je tim. On ide za novcem, a ne za trofejima, koji mu izmiču. Bez obzira na to što ima nesporan talenat, nekako je uvek neko ko je sporan. Dosta je sebičan, arogantan, nije ni sportista, onako tetoviran - rekao je za RTS Bogdanović i dodao:

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Sve što mislim to i kažem. Ako Boga da, neće ništa pokazati protiv nas. Mislim da sam u pravu kada je on u pitanju. On će sigurno igrati, tu su sponzori, ali se nadam da ga nećemo mi videti. Loš mu je karakter, kada odete u PSŽ iz Barselone zbog para, a imate ih ne znate šta ćete sa njima... Ja bih voleo da igra,  mislim da ćemo mi njega da eliminišemo.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Bogdanović ističe da Brazilci na terenu moraju da pokažu da su favoriti.

- Moraju da dokažu da su Brazil. Realno, nema ih nigde godinama. Ključ leži u Kazemiru, ako zaustavi Tadića otvoriće prostor Nejmaru i špicevima, a to može da nam napravi problem. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59