• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

13:15

SKANDALOZNA PROVOKACIJA! Hrvat uzvratio selektoru Kanade posle vređanja!

Reuters

Fudbal

SKANDALOZNA PROVOKACIJA! Hrvat uzvratio selektoru Kanade posle vređanja!

Podeli vest

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić uzvratio je posle provokacija koje su stigle iz tabora Kanade

Fudbaleri Hrvatske odigrali su nerešeno sa Marokom 0:0, u prvom kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Kataru. Kanađani su poraženi od Belgije (1:0), a njihov selektor je uoči meča sa "vatrenima" najavio je da će "je..ti" Hrvatsku.

- Video sam to, svako od nas ima svoj način komunikacije, on se tako izrazio, koliko je to lepo ne znam. Neću se na to osvrtati, mi moramo na terenu pokazati da smo bolja ekipa - rekao je Dalić, koji je potom pričao o meču sa Marokom.

- Nisam prezadovoljan osvojenim bodom, malo smo razočarani jer želimo više. Nismo srećni kad igramo nerešeno, ali igrali smo protiv dobrog protivnika, koji je bio organizovan i opasan. Dobro smo odradili defanzivni deo, ali u napadu nismo uspeli da uradimo puno. Imali smo nekoliko situacija, ali dobro su nas zaustavili na sredini.

Foto: Reuters

 

Zna Dalić u čemu su najviše grešili. 

-  Nismo pružili Maroku nikakvu izgledniju priliku, ali smo u otvaranju bili prespori, bilo je premalo dubinskih lopti. Premalo rizika, premalo lopti prema veznjacima... Hteli smo prevagu u veznom redom, ali to smo preslabo radili, bilo je premalo riskantnih lopti, lopta je bila prespora. Ponavljam, Maroko je bio brz, disciplinovan, teško je bilo probiti taj blok. I mi smo zakazali, ali je Maroko bio dobar defanzivno.

Naredni protivnik Hrvatske su Kanađani.

- Trebalo je da pobede, bili su bolji tim. Izgubili su utakmicu zbog jedne greške. Očekuje nas opasan protivnik. Pokazali su mnogo više nego na poslednjim utakmicama. Moramo biti oprezni, nema lakog protivnika u našoj grupi. Znamo naš cilj, moramo igrati bolje nego protiv Maroka", istakao je selektor Hrvatske.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija