• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

22:22

GLAVA GORE I TERAJ DALJE! Mladenović ZAGRMEO nakon poraza!

Tanjug/AP

Fudbal

GLAVA GORE I TERAJ DALJE! Mladenović ZAGRMEO nakon poraza!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije poraženi su na startu Svetskog prvenstva u Kataru

Nije uspela Srbija da napravi veliki podvig i iznenadi Brazil na startu Mundijala. Orlovi su parilali Kariokama do 60. minuta, a onda su izabranici selektora Titea pokazali zbog čega važe za glavnog favorita za titulu. 

Ipak, po rečima Filipa Mladenovića poraz od Brazila neće pokvariti atmosferu u reprezentaciji već će Orlovi protiv Kameruna i Švajcarske pokušati da izbore plasman u nokaut fazu takmičenja. 

- Neke stvari ne idu onako kako se zamisli. To je fudbal. Ispred nas su još dve utakmice, šest bodova je na stolu. Glava gore, ima još dosta da se igra, tako treba da razmišljamo. Brazil je jak protivnik, da smo mogli bolje - mogli smo. Ispred nas je analiza, ali važno je ono što nas čeka. Ne možemo da vratimo vreme, moramo da se sastavimo i "teraj dalje" - rekao je Mladenović, a potom istakao da ne pravi razliku između protivnika budući da je već bilo dovoljno iznenađenja na Svetskom prvenstvu. 

Foto: Tanjug/AP

- Kao i svaka utakmica ovde, ne delim Brazil, Kamerun i Brazil. Svaka utakmica je ista, svaka je teška. Videli ste koliko je bilo iznenađenja. Imamo vremena da se spremimo za sledeću utakmicu, da se zategnemo. Ovaj poraz ne sme, ne može i neće da obriše sve ono što smo postigli do sada. Nećemo pasti, nikako! Znajući momke, selektora i celu ekipu nema šanse da se to desi. Nema ni razloga. Radimo najbolje i ono što je do nas, ali nekad može da ne ide kako hoćemo - dodao je bek Srbije. 

Na konkretno pitanje novinara šta je Orlovima večeras falilo za bolji rezultat Filip Mladenović nije imao odgovor, ali ističe da je optimista budući da je pred našom reprezentacijom još dosta posla na Mundijalu. 

- Ne znam šta nam je falilo. Zavisi i od protivnika, nismo imali posed, to nas je omelo. Mislim da smo morali da budemo konkretniji, ali živa stvar. Nismo znali kako može da se odvije. Ima da se gazi još, uvek sam optimista - podvukao je Mladenović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija