• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

16:48

DEFINITIVNO! NEJMAR ZAVRŠIO PRVU RUNDU! Slavlje u Švajcarskoj, prva zvezda Brazila NE IGRA do nokaut faze! (FOTO)

Pedja Milosavljević

Fudbal

DEFINITIVNO! NEJMAR ZAVRŠIO PRVU RUNDU! Slavlje u Švajcarskoj, prva zvezda Brazila NE IGRA do nokaut faze! (FOTO)

Podeli vest

Brazil je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru započeo pobedom nad Srbijom (2:0), ali uprkos trijumfu svoje selekcije, prva zvezda Karioka Nejmar, nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

Jedan od najboljih igrača današnjice je morao da napusti teren, a kamere su nakon susreta zabeležile da je prekrio lice dresom, kao i otok na zglobu.

Ofanzivca Pari Sen Žermena su fudbaleri Srbije najviše faulirali, a prilikom jednog starta Nikole Milenkovića, stradao je zglob.

 

Poslednja informacija glasi da je vedeta karioka završio takmičenje po grupama, i da će u "stafu" Brazila učiniti sve da ga vrate u ekipu za nokaut fazu, ukoliko se kvalifikuju, a na dobrom su putu.

To je otkrio doktor reprezentacije Rodrigo Lasmar, potvrdivši da on, ali i danilo neće moći da igraju u drugom kolu mundijalskog nadmetanja u Kataru.

- Nejmar i Danilo su sa tretmanom počeli još sinoć, odmah posle utakmice. Danas (petak) ujutru su opet pregledani i to magnetnom rezonancom, kako bismo tačno znali kako su. Skeniranje je pokazalo da Nejmar ima povredu lateralnog ligamenta desnog skočnog zgloba, uz mali otok. Danilo ima povredu medijalnog ligamenta levog skočnog zgloba. Obojica će nastaviti sa tretmanima. Nama je jako važno da ostanemo mirni, staloženi, jer ćemo lečenju pristupati svakodnevno kako bismo imali prave informacije i određivale najbolja rešenja na osnovu njih. Možemo već sada da kažemo da ovu dvojicu fudbalera nećemo imati na raspolaganju za sledeću utakmicu, ali oni ostaju na medicinskim tretmanima, jer nam je cilj da ih oporavimo na vreme za nastavak takmičenja - rekao je Lasmar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija