• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

15:15 >> 16:07

ORLOVI SLOŽNI: Posle poraza teško se spava, ali kvalitetom dobijamo Kamerun! Grujića stranci pitali za Mitra i zastavu u svlačionici!

Youtube Printscreen/ Tanjug News Agency official

Fudbal

ORLOVI SLOŽNI: Posle poraza teško se spava, ali kvalitetom dobijamo Kamerun! Grujića stranci pitali za Mitra i zastavu u svlačionici!

Podeli vest

Na konferenciji za medije fudbalske reprezentacije Srbije koja učestvuje na Svetskom prvenstvu u Kataru, govorili su reprezentativci naše zemlje

Nakon poraza od Brazila, fudbalere Srbije u ponedeljak u 11 časova očekuje meč protiv selekcije Kameruna.

Uoči ove utakmice javnosti se obraćaju reprezentativci naše zemlje, Marko Grujić i Nemanja Maksimović.

UŽIVO:

KAMERUNICI OPASNI IZ KONTRI

- Imaju mnogo kvalitetnih igrača! Brzi su u napadu i najopasniji u kontranapadu, bitno je da posle izgubljene lopte imamo dobru reakciju! Opasna su ekipa, sa dobrim pojedincima! Anguisa iz Napolija je motor te ekipe i ne smemo da dozvolimo njegov protok lopte ka igračima!

SPUSTILI SMO SE NA ZEMLJU

- Za nas je najbitnije da našim kvalitetom pobedimo Kamerun, a što se tiče poraza, spustiš se na zemlju, budeš skoncentrisaniji, tako da ovaj poraz može dobro da nam dođe, da ne ponavlajmo greške! Fizička borba može da pripadne Kamerunu, ali mi treba da se pitamo kada su u pitanju kvalitet i talanat - poručili su Grujić i Maksimović.

Foto: Youtube Printscreen/ Tanjug News Agency official

 
O ZASTAVI

Upitan je Marko Grujić od strane stranih medija o zastavi "Nema predaje" okačenoj između dresova naših reprezentativaca sa južnom srpskom pokrajinom Kosovom i Metohijom, ali PR FSS-a je rekao će igrači pričati samo o meču!

PRETENCIOZNA IZJAVA ETA

- Bio je veliki igrač, ali je ta izjava pretenciozna!

MITROVIĆ ĆE DATI GOLOVE

Novinar stranih medija upitao je GrujiĆa o Mitroviću koji daje od šale u Engleskoj.

- Znamo mentalitet Mitrovića, on je dao sve da bude u timu za Brazil i sada trenira maksimalno, siguran sam da će postići neki gol i pomoći timu!

Novinare je zanimalo zašto nije ovde Sergej Milinković Savić, čovek od 100.000.000 a ne momci koji nisu igrali, pa oni da se rešetaju?

- On su deo ekipe, a sutra ćete imati na konferenciji više da čujete - rekao je PR FSS, Milan Vuković.

Foto: Youtube Printscreen/ Tanjug News Agency official

 

I NEMCI I ŠVAJCARCI SU IMALI PAD

Igrači Sbije su vidno fizički pali.

- Dobro. Video se pad i kod Nemaca, Švajcaraca... Trebalo nam je vreme za adaptaciju, kao i drugim ekipama iz Evrope!

TEŠKO SE SPAVA

- Posle poraza teško se spava, mnogo smo razmišljali o toj utakmici, ali svaki novi dan se okreće novi list! Selektor nam je rekao da moramo da budemo jači i snažniji nego ikada i da ovo mora da nas pogura da budemo pravi u ponedeljak - rekao je Grujić!

OVAKO JE POČELO I NA NOVOM ZELANDU

- Najbitnije je da dobijemo utakmicu, ali i da damo što više golova! Na Novom Zelandu smo izgubili prvu utakmicu protiv Urugvaja i posle dobili sve! Bitno je da smo dobri kao tim i da vlada dobra atmosfera - poručio je Nemanja Maksimović!

Marko Grujić o povredi Sergeja i svojoj šansi:

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Što se tiče Sergeja, nije na nama igračima da razmišljamo o tome! Siguran sam da će sve od sebe da se spremi za ponedeljak. Naravno da bih voleo da igram, ali nadamo se da će biti spreman! Verujem da ukoliko ekipa ima hemiju, može da se vrati na pravi put! Tako je bilo  i na Novom Zelandu, Lisabonu, Oslu...

15:20 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija