• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

16:32

AMERIKANAC POKUŠAO DA ISPROVOCIRA SRBE! Pitao o zastavi u svlačionici koja je RAZBESNELA Albance sa Kosova! PR Orlova mu odgovorom ZAPUŠIO USTA za sva VREMENA!

Starsportphoto

Fudbal

AMERIKANAC POKUŠAO DA ISPROVOCIRA SRBE! Pitao o zastavi u svlačionici koja je RAZBESNELA Albance sa Kosova! PR Orlova mu odgovorom ZAPUŠIO USTA za sva VREMENA!

Podeli vest

Na konfereneciji za medije fudbalske reprezentacije Srbije, kojoj su prusisutvovali prvotimci Marko Grujić i Nemanja Maksimović, desila se neuobičajena situacija

Na konferenciji je bilo i stranih novinara, a jedan od takvih, koji radi za agenciju Asošijejted pres, postavio je pitanje o zastavi "Nema predaje", koja se pojavila u svlačionici srpskih fudbalera pred utakmicu sa Brazilcima.

Taj jarbol iznervirao je Albance sa Kosova, koji su se na društvenim mrežama bunili zbog takvog gesta "orlova", a novinar je želeo da pita Grujića otkud ta zastava u svlačionci.

- Možete li da nam kažete otkud ta zastava u svlačonici pred meč protiv Brazila? - glasilo je pitanje novinara namenjeno fudbaleru Porta, ali se umešao PR Fudbalskog saveza Srbije Milan Vuković i dao odgovor umesto Marka:

- Nećemo da odgovaramo na to pitanje. Na ovoj konferenciji pričamo samo o utakmici sa Kamerunom, jel to u redu - kategoričan je bio Vuković.

 

Strani novinar nije odustao, pa je nastavio novim pitanjem:

- Znači nemate odgovor na to? - uporan je bio novinar.

A, onda je dobio brutalan odgovor:

- Na ovoj konferenciji pričamo samo o fudbalu. Hvala - bez dlake na jeziku je uzvratio Milan Vuković i zaključio ovu temu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Da li se to naš Pr orlova stidi da kaže da je KiM sastavni deo Srbije? Ako su to instrukcije FS Srbije onda je to velika sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija