• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

18:12

TRAGIČNE VESTI IZ KATARA! Preminuo NAVIJAČ...

Tanjug/AP

Fudbal

TRAGIČNE VESTI IZ KATARA! Preminuo NAVIJAČ...

Podeli vest

Kevin Dejvis, navijač velsa, preminuo je danas u Kataru gde je pratio svoj nacionalni tim na Mundijalu

Nažalost, tužne vesti stižu nam iz Katara. Navijač Velsa Kevin Dejvis preminuo je danas u Dohi gde je pratio svoj nacionalni tim. 62-godišnji Velšanin je u Katar stigao sa sinom i prijateljem, a umro je prirodnom smrću prenose britanski mediji. 

Tim povodom oglasio se i Fudbalski savez Velsa. 

- Upućujemo najdublje saučešće Kevinovoj porodici. U stalnom smo kontaktu sa njima i tu smo da im pomognemo šta god im treba - navodi se u saopštenji. 

Foto: Tanjug/AP

Velšani su vrlo blizu eliminacije nakon poraza od Irana u drugom kolu od 2:0. Prethodno su remizirali sa Sjedinjenim Američkim Državama 1:1, a u poslednjem kolu ih očekuje ostrvski derbi protiv Engleske. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija