• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

17:58

FIFA ODREDILA! Evo ko sudi Orlovima protiv Kameruna! Za ovog ARBITRA Srbija nikada nije ČULA!

Reuters

Fudbal

FIFA ODREDILA! Evo ko sudi Orlovima protiv Kameruna! Za ovog ARBITRA Srbija nikada nije ČULA!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru igraće protiv Kameruna (ponedeljak, 11)

Posle poraza od Brazila na premijeri, izabranici Dragana Stojkovića Piksija će protiv Kameruna odlučivati da li nastavljaju takmičenje na Mundijalu i po završetku grupne faze.

FIFA je ovaj susret poverila arbitru koji dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a koji javnosti u Srbiji potpuno nepoznat. Reč je o sudiji po imenu Mohamed Abdula Hasan Mohamed, a pomagaće mu sunarodnici Mohamed Al-Hamadi i Hasan Al-Mahri.

Za četvrtog arbitra imenovan je Ma Ning iz Kine, dok će njegov biti sunarodnik Ši Ksjang.

Foto: Reuters

sudija Mohamed Abdula Hasan Mohamed

U VAR sobi biće Kolumbijac Nikolas Galo, kojem će pomagati Huan Soto iz Venecuele i Ezekjel Brailovski iz Argentine, kao i Leodan Gonzales iz Urugvaja. Dodatni pomoćni sudija u VAR sobi je Argentinac Gabrijel Čade.

Srbija i Kamerun sastaju se u ponedeljak od 11 časova, u drugom kolu G grupe na Mundijalu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija