• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

11:45

HOĆEMO DA BUDEMO ŠAMPIONI SVETA! Argentinci ZAGRMELI nakon TRIJUMFA! (VIDEO)

Printscreen

Fudbal

HOĆEMO DA BUDEMO ŠAMPIONI SVETA! Argentinci ZAGRMELI nakon TRIJUMFA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Argentine trijumfom nad Meksikom ostali su u trci za plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva

Doživeli su Argentinci šok na startu Mundijala kada su posle preokreta poraženi od Saudijske Arabije. Ostavilo je to traga na Gaučose koji su u Katar stigli kao favoriti za osvajanje titule, a već drugi meč na Svetskom prvenstvu bio je "eliminacioni" za četu Lionela Skalonija. 

Rival nije bio nimalo lak - Meksiko! Bilo je jasno od prvog minuta da vlada ogrnoma netrpeljivost među Latinoamerikancima, ali da je kvalitet očigledno na strani Argentine. Gaučosi su uspeli da prežive golovima Lionela Mesija i Enca Fernandeza, a koliko je trijumf bio zanačajan za prvaka Južne Amerike bilo je jasno tek nakon utakmice! 

Lionel Mesi odbio je da odigra svoj "poslednji ples" u dresu nacionalnog tima. Podario je navijačima veliku radost trijufmom nad Meksikom, a ništa manje nije obradovao ni svoje saigrače. Slavilo se u svlačionici Gaučosa nakon meča, a zapevao je i selektor Lionel Skaloni kome je očigledo pao veliki kamen sa srca. 

 

 

- Ljudi, sada smo ponovo živi, hoćemo da osvojimo i tu treću (titulu), hoćemo da budemo svetski šampioni - pevali su Argentinci iz petinih žila. 

Argentinu u poslednjem kolu očekuje duel protiv Poljske koja je juče savladala Saudijsku Arabiju sa 2:0. Meksikanci će za prolaz igrati upravo protiv azijske selekcije, a nema sumnje da će do poslednjeg momenta u grupi C biti veoma uzbudljivo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija