• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

08:30 >> 17:24

MUNDIJAL, OSMI DAN...  "Panceri" izvukli bod protiv Španije, PIKSI OPTIMISTIČAN PRED KAMERUN! Borjan odgovorio Hrvatima!

Tanjug

Fudbal

MUNDIJAL, OSMI DAN... "Panceri" izvukli bod protiv Španije, PIKSI OPTIMISTIČAN PRED KAMERUN! Borjan odgovorio Hrvatima!

Podeli vest

Uz portal Informer.rs pratite dešavanja sa Svetskog prvenstva u Kataru!

U našem blogu uživo na jednom mestu možete da pronađete najnovije informacije, rezultate, najave, zanimljivosti, a ekskluzivne priče, video snimke i fotografije donosiće naši reporteri sa lica mesta... 

UŽIVO: 

Mečevi osmog dana Mundijala: 

Japan - Kostarika  0:1 (0:0)
Fuler 80

14:00 Belgija - Maroko 0:2  (0:0)

17:00 Kanada - Hrvatska 4:1 (2:1)

20:00 Španija - Nemačka 1:1 (0:0)

22:51 - Puno se priča o zdravstenom stanju Dušana Vlahovića i da li će biti spreman za meč protiv Kameruna, a naš reprezentativac je sve reči sve pojasnio. Vlahović dugo zbog povrede nije igrao za Juventus, nije bio potpuno spreman ni kada je došao na okupljanje naiconalnog tima, a protiv Brazila je ušao u drugom poluvrmenu.

Foto: Reuters

21:56 - Fudbalske reprezentacije Španije i Nemačke odigrale su večeras nerešeno 1:1 (0:0) u meču drugog kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru. Španija je povela golom Alvara Morate u 62. minutu. Nemci su do boda stigli u 83. minutu pogotkom Niklasa Filkruga u 83. minutu. Utakmica je odigrana na stadionu "Al Bajt" u Al Koru.

Opširnije OVDE.

20:57 - Posle sramnih uvreda hrvatskih navijača Milanu Borjanu, na utakmici Hrvatska - Kanada, oglasila se i njegova supruga Snežana. Evo šta je na svom Instagram storiju napisala gospođa Borjan...

20:40 - Utakmicu Hrvatska - Kanada (4:1) obeležilo je i vređanje golmana Milana Borjana od strane hrvatskih navijača. Oni su konstantno zviždali golmanu Kanade, a kada je njegov gol bio kod njihove trbine krenula su još žešča vređanja.

Evo kako im je odgovorio.

20.00 - Počela je utakmica Španija - Nemačka u okviru E grupe Mundijala. Meč možete pratiti na našem LAJV BLOGU.

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach

19:45 - Nova bruka i sramota u režiji Hrvata! Milan Borjan je sa Kanadom doživeo poraz od Hrvatske (1:4), koji boli, ali ono što mnogo više boli su užasne provokacije navijača iz "Lijepe njihove", koji su ga provocirali pre meča, a i za vreme meča. Užasni transparenti...

Opširnije OVDE.

18:59 - Fudbalska reprezentacija Hrvatske pobedila je Kanadu 4:1 (2:1) u utakmici 2. kola F grupe.

18.30 - Marokanski navijači na čudan način su proslavili trijumf protiv Belgije. Maroko je na Mundijalu na šokantnan način rezultatom 2:0 savladao Belgiju, a navijači ove države koji žive u Brisel napravili su lom na ulicama.

18.29 - Navijači reprezentacije Hrvatske vređali su golmana Kanade i kapitena Crvene zvezde Milana Borjana. Hrvatski navijači konstantno su zviždali golmanu Kanade, a kada je njegov gol bio kod njihove trbine krenula su još žešča vređanja.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

16.15 Piksi: Moramo da ukrotimo lavove

Selektor reprezntacije Srbije na pres konferenciji je pričao o meču sa Kamerunom.

Više pročitajte ovde.

16.00 - Fudbalska reprezentacija Maroka savladala je Belgiju rezultatom 2:0

13:00 - Fudbaleri Kostarike savladali su Japan sa 1:0 i tako zakomplikovali sutaciju u grupi E! 

Foto: Tanjug/AP

12:40 - Kostarika u finišu utakmice stiže do vođstva protiv Japana golom Kejšera Fulera u 80. minutu.

12:00 - Počeo je drugi deo susreta Japan - Kostarika.

11:45 - Nezanimljivo prvo poluvreme prvog meča E grupe završeno je bez golova.

11:00 - Počela je utakmica Japana i Kostarike.

10:15 - Meč Japana i Kostarike koji otvara današnji program možete pratiti OVDE!

09:53 - Reprezentacija Srbije izašla je na trening pred duel sa Kameruncima

09:31 - Kameruci su puni samopouzdanja pred duel sa Srbijom. Opširnije OVDE!

09:02 - Brazilski mediji prenose da je terapija pomogla Nejmaru te da bi as Pari Sen Žermena mogao da nastupi već protiv Kameruna u trećem kolu grupne faze na Mundijalu

08:35 - Dan za nama obeležila je pobeda Argentine koja je sačuvala Gaučose na ovogodišnjem Mundijalu, a šta se sve dešavalo možete pročitati OVDE. 

08:30 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs. Kao i svakog dana uz nas možete pratiti sva dešavanja sa Svetskog prvenstva u Kataru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59