• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

12:26

SUNCE ĆE IZAĆI POBEDILI MI ILI NE! Svima je potrebno ZDRAVOG RAZUMA! Selektor ARGENTINE zabrinut zbog NAVIJAČA!

Tanjug/AP

Fudbal

SUNCE ĆE IZAĆI POBEDILI MI ILI NE! Svima je potrebno ZDRAVOG RAZUMA! Selektor ARGENTINE zabrinut zbog NAVIJAČA!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Meksika na Svetskom prvenstvu i da oseća olakšanje, ali da je potrebno "malo zdravog razuma" pošto će sunce ponovo izaći, pobedila ekipa ili ne

Fudbaleri Argentine pobedili su Meksiko sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Dobio sam poruku od brata, rekao mi je da plače i mislim da nam je potrebno malo zdravog razuma. Mislim da ne treba da igramo više od jedne utakmice. Moramo da učinimo da igrači osete da je to fudbalska utakmica, inače će biti teško. Osećamo olakšanje, ali teško je naterati ljude da shvate da će sunce sutra ponovo izaći, pobedili mi ili nе - rekao je Skaloni na konferenciji za novinare.

Argentina je porazom od Saudijske Arabije 1:2 počela Mundijal i morala je večeras da pobedi kako bi ostala u igri za plasman u osminu finala. Golove na stadionu Lusail postigli su Mesi u 64. i Enco Fernandes u 87. minutu.

- Znali smo da će biti teška utakmica. Prvo poluvreme nije bilo dobro, ali napravili smo neke izmene i posle toga smo igrali bolje, pronalazili smo igrače u sredini i dobijali duele. A onda, znate šta se dogodilo. Broj 10 je postigao gol, što on i radi. To da je Mesi najbolji igrač na svetu je poruka koju svako godinama sluša. Mesi mora da uživa na Svetskom prvenstvu, navijači moraju da uživaju gledajući ga kako igra - naveo je Skaloni.

Foto: Tanjug/AP

U poslednjem kolu 30. novembra Argentina će igrati protiv Poljske, a Meksiko protiv Saudijske Arabije.

- Imamo još jednu utakmicu u grupi. Ostajemo skromni i moramo da nastavimo da radimo. Dirljivo je gledati ove momke kako igraju. Igrali su vrlo težak meč protiv jakog protivnika, uz ogromnu odgovornost na svojim ledjima. Veoma sam ponosan na sve svoje igrače. Ovo je kao osvajanje Kupa Amerike, radost traje samo nekoliko trenutaka. Biće teško protiv Poljske. Sve ekipe menjaju stil igre kada igraju protiv nas zato što su tu Mesi ali i mnogi drugi sjajni igrači - naveo je Skaloni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija