• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V.T.

27.11.2022

09:56

VIŠE NEMA POPRAVNOG! Orlovi odradili poslednji trening pred MEČ ODLUKE sa Kamerunom! Evo kakva je kadrovska SITUACIJA!

Pedja Milosavljević

Fudbal

VIŠE NEMA POPRAVNOG! Orlovi odradili poslednji trening pred MEČ ODLUKE sa Kamerunom! Evo kakva je kadrovska SITUACIJA!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak (11 časova) igra meč drugog kola Grupe G na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Kameruna (RTS, Arena sport)

Posle poraza na startu od Brazila, izabranici selektora Dragana Stojkovića moraju da savladaju afričke "lavove" ukoliko žele da se domognu osmine finala Svetskog prvenstva.

Selektor Stojković je prethodnih nedelja muku mučio oko sastavljanja tima, još pred Mundijal imao je nekolicinu povređenih igrača. Filip Kostić nije ni ulazio protiv Brazilaca, ali se Kragujevčanin u međuvremenu oporavio i zauzeće svoje mesto uz levu aut-liniju, ali to neće biti jedina promena u timu za duel sa reprezentacijom koju sa klupe vodi Rigobert Song.

Slična je situacija i oko Dušana Vlahovića, koji je je u drugom poluvremenu meča sa "kariokama" osetio ponovo bol u primicaču i postavljalo se pitanje da li će biti spreman za Kamerunce.

Napadač Juventusa je, u međuvremenu, uspeo da sanira povredu i predvodiće napad "orlova" u najvažnijem susretu na najvećem događaju u ovoj godini.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

ZASTO je Stojkovic igrao sa povredjenima Mitrovicem i kasnije Vlahovicem , kada Brazil nismo mogli pobjediti tako i tako ? Jos koji dan odmora bi im vise odgovarao za ove dve vaznije utakmice nego sa Brazilom. Bilo bi bolje da je igrao sa Jovicem , ako nije povredjen . Potpuno promasena taktika i sa prvom postavom i tokom citave utakmice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija