• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2022

07:06

SNEŽANA BORJAN ODBRUSILA HRVATIMA: Bolesni ste i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju!

printscreen

Fudbal

SNEŽANA BORJAN ODBRUSILA HRVATIMA: Bolesni ste i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju!

Podeli vest

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde i kanadskog reprezentativca Milana Borjana, ponovo se oglasila nakon uvreda sa utakmice koje su bile upućene njoj i njenom mužu na utakmici Svetskog prvenstva protiv Hrvatske (4:1)

Hrvatski navijači uvredljivo su skandirali Snežani i Milanu. Na tome se nisu zaustavili. U javnost je isplivao Milanov broj telefona i njegove supruge, pa su ih tokom noći uznemiravali, zvali i slali užasne poruke.

Snežane je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka: "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste izbacili na fb naše brojeve  telefona i da nas zovete celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagram ste nam blokirali sa najtrašnijim uvredama: koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - napisala je Snežana na Instagramu, koja je pre toga huliganima poručila da nisu pobedili.

Foto: printscreen instagram

 

- Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Kalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi - napisala je Snežana uz sliku na kojoj se nalazi u zagrljaju sa sinom.

Tokom utakmice Borjan su huligani sramno vređali: "Borjane ustašo", "Borjane Turčine...", a nisu pošteđene uvrede i na račun njegove supruge. Golman Crvene zvezde na to im je odgovorio tradicionalnim srpskim pozdravom – sa podignuta tri prsta.

Vrhunac je bila zastava na kojoj je bio nacrtan traktor, uz natpis: "Knin, 1995." Aludiralo se naravno na "Oluju", u kojoj je proterano 250.000 i ubijeno preko 2.000 Srba. Bilo je to jasno veličanje akcije progona Srba iz Hrvatske, kada se Borjan kao dete našao u koloni ljudi koji su u traktorskim prikolicama napuštali svoje domove kako bi sačuvali živote. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 1 godinu

Tako je Snežo, to je bolesna nacija i ako ima boga dace da nestanu sa zemaljske kugle

otac

pre 1 godinu

Ma ljubo ti si glupa kucka da ti to kazem i mi necemo nestati vi cete nestati vratiti se tamo u rumunjsku odakle ste i zapravo dosli ako to nisi znala cetnikuso jedna glupa

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija